ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی

کاربران ChatGPT روزانه بیش از ۲.۵ میلیارد پرامپت ارسال می‌کنند

ChatGPT هنوز راه زیادی برای رسیدن به رکورد جستجوهای گوگل در پیش دارد.

حمید گنجی
نوشته شده توسط حمید گنجی | ۳۱ تیر ۱۴۰۴ | ۱۰:۰۰

براساس داده‌های جدید، کاربران چت‌بات ChatGPT روزانه بیش از ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دستور یا پرامپت به این سرویس ارسال می‌کنند.

به گزارش آکسیوس، از میان بیش از ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون پرامپت روزانه که ChatGPT دریافت می‌کند، بیش از ۳۳۰ میلیون توسط کاربران مستقر در ایالات متحده آمریکا ارسال می‌شود. این داده‌ها نشان می‌دهد کاربران ChatGPT سالانه بیش از ۹۱۲.۵ میلیارد پرامپت به این چت‌بات هوش مصنوعی ارسال می‌کنند.

ChatGPT سالانه بیش از ۹۱۲ میلیارد پرامپت دریافت می‌کند

«راب فریدلندر»، سخنگوی OpenAI، به وب‌سایت ورج اعلام کرده است که ارقام گزارش‌شده توسط آکسیوس صحیح هستند.

گوگل ChatGPT

اگرچه ChatGPT هنوز مسیری طولانی تا رسیدن به رکورد ۵ تریلیون جستجوی سالانه گوگل دارد، رشد سریع آن همچنان تهدید بزرگی برای این غول جستجو محسوب می‌شود. در مدت تنها چند ماه، کاربران هفتگی ChatGPT از ۳۰۰ میلیون نفر در دسامبر گذشته به بیش از ۵۰۰ میلیون نفر در ماه مارس افزایش یافته‌اند.

رویترز در اوایل ماه جاری میلادی گزارش داد که OpenAI درحال آماده‌سازی برای عرضه یک مرورگر وب مبتنی بر هوش مصنوعی است که به‌طور مستقیم با گوگل کروم رقابت خواهد کرد. هرچند مرورگر OpenAI هنوز به بازار عرضه نشده، اما این شرکت هفته گذشته با عرضه ChatGPT Agent، گامی در جهت رسیدن به این هدف برداشت. ChatGPT Agent ابزاری است که می‌تواند بسیاری از وظایف را به‌جای شما انجام دهد.

بسیاری از شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی هدف خود را رقابت با گوگل در بازار جستجو تعیین کرده‌اند. برای مثال، استارتاپ هوش مصنوعی پرپلکسیتی به‌تازگی از مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی خود با نام Comet رونمایی کرده است. این مرورگر از چت‌بات پرپلکسیتی به‌عنوان موتور جستجوی پیش‌فرض استفاده می‌کند و به یک دستیار هوش مصنوعی نیز مجهز است که می‌تواند بسیاری از وظایف را برای کاربران به‌صورت خودکار انجام دهد.

انتظار می‌رود OpenAI نیز در آینده نه‌چندان دور مرورگر وب اختصاصی خود را به بازار عرضه کند. در این صورت، گوگل مجبور خواهد بود تا قابلیت‌های هوش مصنوعی بیشتری را به کروم بیاورد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی