ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نظر هنرمندان درباره sora
هوش مصنوعی

نظرات هنرمندان پس از آزمایش Sora؛ عملکرد هوش مصنوعی تولید ویدیو OpenAI چگونه است؟

چند هنرمند که به Sora دسترسی زودهنگام داشته‌اند، نظرات مثبت و منفی خود را درباره این هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدیو مطرح کرده‌اند.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۹:۰۰

OpenAI بهمن‌ماه از هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدیو Sora رونمایی کرد اما هنوز تاریخ عرضه عمومی آن را مشخص نکرده است. به نظر می‌رسد تا چند ماه دیگر این هوش مصنوعی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. اکنون این شرکت برای دریافت بازخورد و انجام اصلاحات، Sora را در اختیار چند هنرمند قرار داده است که در ادامه نظرات آن‌ها را می‌خوانید.

OpenAI به چندین هنرمند، طراح و فیلمساز امکان دسترسی به Sora را داده است تا به کمک بازخوردهای آن‌ها، این مدل را در انجام کارهای خلاقانه بهبود بدهد. اکنون 4 نفر از این هنرمندان جنبه‌های مثبت و منفی این هوش مصنوعی را با بیزینس اینسایدر مطرح کرده‌اند.

نظر هنرمندان مختلف درباره هوش مصنوعی Sora

«شارلوت تریباس» (Charlotte Triebus)، هنرمند و طراح رقص، حدود 4 ماه است که دارد سورا را تست می‌کند. تریباس متوجه شده می‌تواند با این مدل افراد دارای جنسیت‌های مختلف ایجاد کند اما هنوز هم این هوش مصنوعی مشکلاتی با فیزیک دارد؛ البته او می‌گوید مشکلات عجیب‌وغریب این مدل نگرش جدیدی به او درباره بدن انسان داده است که از نظر هنری برای وی جالب‌اند.

این هنرمند آلمانی از Sora برای طراحی رقص استفاده کرده است. او در یوتوب یکی از ویدیوهایی که تولید کرده را به اشتراک گذاشته است و در آن بدن چند انسان با اندام‌های اضافی را می‌بینیم که حرکاتی موزون انجام می‌دهند. تریباس می‌گوید سورا در برخی موارد صرفاً افراد سفیدپوست را در ویدیوها به تصویر می‌کشد. او این موضوع را با OpenAI مطرح کرده و به او وعده داده‌اند که این مشکل برطرف می‌شود.

هنرمند بعدی معمار و طراح است. «تیم فو» (Tim Fu) می‌گوید هوش مصنوعی هنرمندان را بیشتر به متصدیان هنری تبدیل کرده است؛ زیرا ابزارهایی مانند Sora می‌توانند به تجسم ایده‌هایی کمک کنند که می‌توان آن‌ها را تا رسیدن به نتیجه‌ای مطلوب تغییر داد.

البته او چندان نظر مساعدی درباره سورا ندارد. او می‌گوید وقتی از این هوش مصنوعی خواست طراحی شهری در 100 سال آینده را ترسیم کند، با تصویری شبیه به فیلم‌های علمی‌-تخیلی مواجه شده و چیز خارق‌العاده‌ و جدیدی دریافت نکرده است. تیم فو می‌گوید OpenAI باید Sora را به‌زودی منتشر کند؛ زیرا این مدل «دیگر آن‌قدرها خاص نیست و رقبا درحال پیشروی هستند.»

دو هنرمند دیگر، «مانوئل ساینسیلی» (Manuel Sainsily)، سخنران TED و مدرس واقعیت گسترده (XR) در دانشگاه مک‌گیل، در کنار «ویلیام سلویز» (William Selviz)، مدیرتولید پروژه‌ای به نام Protopica نیز با OpenAI همکاری کردند تا عملکرد Sora در کمک به داستان‌سرایی را بررسی کنند. آن‌ها فیلم کوتاهی برای این کار ساختند. از نظر این دو، سورا در تجسم داستان‌هایی که تصویربرداری یا فیلم‌برداری آن‌ها دشوار است، مفید است.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی