ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی

قابلیت جدید NotebookLM گوگل: با مجری پادکست هوش مصنوعی حرف بزنید

با این قابلیت جدید می‌توانید با هوش مصنوعی NotebookLM تعامل لحظه‌ای داشته باشید.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۲۴ آذر ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۰

هوش مصنوعی NotebookLM گوگل که می‌تواند متون شما را به پادکست تبدیل کند، یک قابلیت تعاملی جدید دریافت کرده است. اکنون می‌توانید در هنگام تولید پادکست، به‌صورت صوتی با هوش مصنوعی صحبت کنید تا در لحظه به شما پاسخ بدهد.

براساس اعلام گوگل، اکنون در بخش Audio Overviews می‌توانید با میزبان پادکست مجازی هوش مصنوعی تعامل لحظه‌ای داشته باشید. البته این قابلیت هنوز در مرحله آزمایشی بتا است. پس از انتخاب Interactive mode، می‌توانید مکالمه هوش مصنوعی را قطع کنید و از آن درباره موضوع موردنظر خود بپرسید؛ در این حالت جدید، شما نیز مهمان این پادکست می‌شوید و می‌توانید با مجری گفتگو کنید.

قابلیت جدید NotebookLM گوگل

اگرچه با قابلیت جدید بهتر می‌توانید پادکست جامعی از منابع مختلفی که به هوش مصنوعی داده‌اید، در اختیار داشته باشید، گوگل هشدار می‌دهد این قابلیت هنوز در مرحله بتا است و ممکن است میزبان‌های پادکست قبل از پاسخگویی، بسیار مکث کنند یا گاهی اطلاعات اشتباهی ارائه دهند.

علاوه‌بر قابلیت تعامل صوتی، گوگل رابط کاربری NotebookLM را نیز تغییر داده است؛ اکنون در محیط این ابزار 3 بخش وجود دارد: یک پنل به نام منابع (Sources) در سمت چپ، پنل «چت» در وسط برای صحبت با چت‌بات هوش مصنوعی درمورد منابع محتوایی و پنل استودیو در سمت راست که تنظیمات پادکست را در اختیار شما قرار می‌دهد. همچنین می‌توانید اندازه پنل‌ها را کوچک و بزرگ کنید:

گوگل همچنین اشتراک جدید «NotebookLM Plus» را معرفی کرد که به شما این امکان را می‌دهد تا در روز حداکثر 20 پادکست Audio Overviews تولید کنید و تا 300 منبع محتوایی مختلف برای هوش مصنوعی بفرستید. این اشتراک در دسترس کاربران Workspace و Cloud گوگل است و از سال آینده میلادی در اشتراک Google One AI Premium نیز قرار خواهد گرفت.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی