ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Untitled
هوش مصنوعی

مطالعه جدید: هوش مصنوعی ChatGPT می‌تواند روی عملکرد کارمندان تأثیر منفی داشته باشد

کارمندانی که از هوش مصنوعی مانند ChatGPT استفاده می‌کنند، ممکن است نسبت به سایر پرسنل که از چنین ابزارهایی استفاده نمی‌کنند، عملکرد بدتری داشته باشند.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۲۲:۳۰

تحقیقات جدید گروه مشاوران بوستون (BCG) نشان می‌دهد کارمندانی که از ابزارهای هوش مصنوعی مانند ChatGPT استفاده می‌کنند، ممکن است عملکرد بدتری نسبت به سایر پرسنل که از چنین ابزارهایی استفاده نمی‌کنند، داشته باشند.

مؤسسه BCG در مطالعه جدید خود می‌گوید کارمندانی که از هوش‌های مصنوعی مانند ChatGPT شرکت OpenAI استفاده می‌کنند، ممکن است دچار خطاهایی شوند و همین خطاها به ضعیف‌ترشدن عملکرد آن‌ها نسبت به افرادی که از این ابزارها استفاده نمی‌کنند، منجر شود.

مؤسسه BCG در مورد استفاده از هوش مصنوعی در محیط کار هشدار می‌دهد

مؤسسه «بوستون کانسالتینگ گروپ» براساس نتایج مطالعه جدید خود می‌گوید اگر از ChatGPT به‌عنوان میانبر در محل کار استفاده می‌کنید، باید کمی بیشتر مراقب باشید که این مسیر شما را به خطا نبرد.

گروه مشاوره بوستون خاطرنشان می‌‌کند که استفاده از هوش مصنوعی در محل کار می‌تواند به عملکرد شغلی افراد آسیب برساند. در مطالعه انجام‌شده، گروهی از محققان BCG، هاروارد، وارتون و MIT آزمایشی را انجام دادند تا ببینند چگونه دسترسی به هوش مصنوعی روی بهره‌وری و کیفیت کار کارمندان تأثیر می‌گذارد.

برای آزمایش این موضوع، محققان به‌طور تصادفی 758 مشاور را در مؤسسه  BCG در یکی از سه گروه شامل بدون دسترسی به هوش مصنوعی، دسترسی به ChatGPT نسخه GPT-4 و درنهایت دسترسی به ChatGPT و همچنین فیلم‌های آموزشی و مستندات کاری تقسیم کردند.

به هر گروه وظایفی سپرده شد. محققان تفاوت‌های فاحشی را در نتایج کار سه گروه با توجه به دسترسی آن‌ها به ChatGPT مشاهده کردند. در برخی وظایف و مسئولیت‌ها، مشاورانی که از هوش مصنوعی استفاده می‌کردند، به‌صورت قابل‌توجهی بهره‌وری بالاتری داشتند و نتایج بسیار با کیفیت‌تری به‌دست آورده بودند. بااین‌وجود، در برخی کارها که به خروج از مرزهای کاری و واردکردن خلاقیت به کار نیاز بود، هوش مصنوعی نتوانست خلاقیت‌های لازم را به نمایش بگذارد و راهکاری درستی ارائه دهد. در این شرایط و در برخی امور، مشاوران حتی راهکارهای اشتباهی از هوش مصنوعی دریافت کرده بودند که آن‌ها را از مسیر اصلی کار خارج کرده بود.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی