ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی
هوش مصنوعی

سناتورهای آمریکایی لایحه‌ای را برای مقابله با دیپ‌فیک‌های هوش مصنوعی پیشنهاد کردند

OpenAI و SAG-AFTRA از جمله حامیان این لایحه پیشنهادی هستند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۰

گروهی از سناتورها قانونی با‌عنوان «NO FAKES Act» را معرفی کرده‌اند که ساخت بدون اجازه نسخه‌های دیجیتالی از صدا یا چهره افراد با کمک هوش مصنوعی را غیرقانونی می‌کند.

زمانی که قانون NO FAKES تصویب شود، افرادی که بدون اجازه صدا، صورت یا بدن آن‌ها توسط هوش‌مصنوعی بازسازی شده است، می‌توانند به‌دنبال دریافت خسارت باشند. همچنین افراد و شرکت‌ها در قبال تولید یا اشتراک‌گذاری نسخه‌های دیجیتالی غیرمجاز مسئول خواهند بود، از جمله مواردی که توسط هوش‌مصنوعی تولید شده‌اند.

سناتور «کریس کونز» که یکی از پیشنهادکنندگان این قانون است، با اشاره به «تیلور سوییفت»، خواننده مشهور آمریکایی که نسخه‌های دیجیتالی او در سایت‌ها بسیار زیادی ساخته شده است:

«مهم نیست که تیلور سویفت باشد یا هر کس دیگری، همه این حق را دارند که از صدا و ظاهر خود محافظت کنند. هوش مصنوعی می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای پرورش خلاقیت مورد استفاده قرار بگیرد، اما نمی‌تواند بهره‌برداری غیرمجاز از صدا یا ظاهر کسی را همراه داشته باشد.»

حامیان قانون مقابله با دیپ‌فیک‌های هوش مصنوعی

تاکنون چندین سازمان حوزه سرگرمی حمایت خود از قانون NO Fakes را نشان داده‌اند. از جمله آن‌ها می‌توان به SAG-AFTRA اشاره کرد که اخیراً اعتصاب دیگری از سوی بازیگران صنعت بازی‌های ویدیویی به دلیل استفاده از هوش مصنوعی را آغاز کرده بود.

حتی نام OpenAI هم در بین حامیان این قانون دیده می‌شود. «آنا ماکانجو»، معاون امور جهانی این استارتاپ می‌گوید:

«OpenAI از قانون NO FAKES که از سازندگان و هنرمندان در برابر کپی‌های دیجیتال غیرمجاز صداها و ظاهر آن‌ها محافظت می‌کند، حمایت می‌کند. تولیدکنندگان محتوا و هنرمندان باید در برابر جعل هویت نادرست خود محافظت شوند و وجود قوانین متفکرانه فدرال می‌تواند در این زمینه تفاوت ایجاد کند.»

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی