ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

قاضی دادگاه
هوش مصنوعی

یک قاضی در آمریکا برای مقابله با هوش مصنوعی پیش‌نیاز جدیدی را جهت حضور در دادگاه معرفی کرد

قاضی فدرال تگزاس می‌گوید از این به بعد وکلا باید شهادت بدهند که از هوش مصنوعی استفاده نکرده‌اند یا محتواهای آن را بررسی کرده‌اند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۰

وکلای اندکی هستند که برای تنظیم لوایح خود حاضر به استفاده از هوش مصنوعی باشند. بااین‌حال، هفته گذشته در گزارشی اعلام شد که یک وکیل دست به چنین کاری زده و این اقدام برای او دردسرساز شده است. حالا قاضی فدرال تگزاس اولین گام مهم را برداشته است تا مطمئن شود که استفاده از هوش مصنوعی در صحن دادگاه او مشکل‌ساز نمی‌شود.

به‌گزارش تک‌کرانچ، قاضی «برنتلی استار» پیش‌نیازی را به ملزومات حضور در دادگاه خود اضافه کرده است که طی آن وکلا باید شهادت بدهند که در دادخواست‌های خود از محتواهای تولیدشده توسط هوش مصنوعی استفاده نکرده‌اند، یا چنان‌چه دست به چنین کاری زده باشند، آن محتوا حتماً باید توسط یک انسان بررسی شده باشد.

پیش‌نیاز جدید حضور در دادگاه که توسط قاضی فدرال تگزاس معرفی شده، «تصدیق اجباری درباره هوش مصنوعی مولد» نام دارد و می‌گوید: «تمام وکلایی که در پیشگاه دادگاه حاضر می‌شوند، باید سند تصدیقی را ارائه کنند که نشان بدهد هیچ بخشی از دادخواست آن‌ها توسط هوش مصنوعی مولد (ازجمله ChatGPT ،Harvey.AI یا بارد گوگل) تنظیم نشده یا اگر از هوش مصنوعی مولد استفاده شده، دقت این محتواها از طریق گزارش‌های مکتوب یا پایگاه‌های داده حقوقی توسط یک انسان بررسی شده است.»

توضیح قاضی تگزاس درباره مقابله با هوش مصنوعی چیست؟

نکته جالب این‌جاست که دفتر قاضی استار توضیحات بسیار مناسبی را برای افزودن این پیش‌نیاز ارائه کرده است. این دفتر می‌گوید ابزارهای هوش مصنوعی مولد مستعد توهم و سوگیری هستند. به دفعات دیده شده است که این ابزارها مطالب غیرواقعی را بیان می‌کنند. از طرف دیگر، وکلا سوگند خورده‌اند که جانب‌داری‌های شخصی خود را کنار بگذارند، اما هوش مصنوعی می‌تواند سوگیری‌های خطرناکی داشته باشد و این اصل را زیر پا بگذارد.

هفته گذشته وکیلی به‌نام «استیون شوارتز» از ChatGPT برای یافتن نمونه‌های قبلی رأی دادگاه‌ها درباره یک موضوع حقوقی استفاده کرد و به اشتباه به وقایعی استناد کرد که وجود خارجی نداشتند. حالا اگرچه تصمیم برنتلی استار فقط محدود به دادگاه خود او خواهد بود، اما باید دید که آیا بقیه قضات هم تصمیمات مشابهی را اتخاذ خواهند کرد یا خیر.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی