ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جف بزوس
نجوم و فضا

جف بزوس اولین پرواز فضایی خود را به مراسم یادبودش تشبیه کرد

بزوس همچنین اشاره کرده که مهم‌ترین دلیل ترک آمازون، تمرکز روی اکتشافات فضایی و Blue Origin بوده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۰

حضور در فضا ظاهراً برای «جف بزوس»، بنیانگذار آمازون یک تجربه کاملاً احساسی بوده است. بزوس یکی از اعضای اولین پرواز سرنشین‌دار شرکت فضایی خود، یعنی Blue Origin بود که در جولای سال 2021 پرتاب شد. او حالا با حضور در پادکست «لکس فریدمن» درباره اولین پرواز فضایی خود صحبت کرده و آن را به مراسم یادبود خودش تشبیه کرده است. بنیانگذار آمازون همچنین درباره ترک این شرکت گفت که دلیل اصلی آن تمرکز روی Blue Origin بوده است.

بزوس در جدیدترین قسمت از پادکست لکس فریدمن که شب گذشته منتشر شده است، گفت:

«مردم روی زمین برای ما بسیار مضطرب بودند. این یکی از فوق‌العاده‌ترین بخش‌های احساسی این تجربه بود که حتی قبل از پرواز اتفاق افتاد.»

با این حال، بنیانگذار آمازون به فریدمن گفت که در آن زمان مضطرب نبوده است، اما می‌توانست نگرانی دوستان و اعضای خانواده‌اش را حس کند:

«آن‌ها با ما خداحافظی می‌کردند، اما شاید اینطور فکر می‌کردند که برای همیشه در حال خداحافظی با ما هستند. ما چنین احساسی نداشتیم، اما از چهره آن‌ها مشخص بود که نگران هستند و چنین احساسی دارند. تقریباً مانند شرکت در مراسم یادبود خودت بود. در آن لحظه می‌توانستید احساس کنید که دیگران چقدر شما را دوست دارند و این واقعاً شگفت‌انگیز بود.»

دلیل ترک آمازون توسط جف بزوس

هدف اصلی بزوس در حال حاضر اکتشافات فضایی است. این میلیاردر همچنین به فریدمن اعلام کرده که دلیل کناره‌گیری‌اش از سمت مدیرعاملی آمازون این بوده که بتواند روی «بلو اوریجین» تمرکز کند. Blue Origin که سال 2000 توسط بزوس تأسیس شد، تاکنون سه وسیله نقلیه فضایی را توسعه داده است که New Shepard ،New Glenn و Blue Moon نام دارند.

بزوس همراه با سه خدمه دیگر که شامل «مارک»، برادر کوچک‌ترش، «والی فانک» خلبان آمریکایی و مسن‌ترین فضانورد به‌همراه «الیور دیمن» ۱۸ ساله به عنوان جوان‌ترین فضانورد حضور داشتند. کل پرتاب و پرواز آن‌ها 11 دقیقه طول کشید و به‌صورت مستقل و بدون هیچ خلبانی انجام شد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی