ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ویدیوی شگفت‌انگیز اسپیس‌ایکس از ماهواره‌های استارلینک
نجوم و فضا

اسپیس ایکس ویدیو حیرت‌انگیزی از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار منتشر کرد [تماشا کنید]

ویدیوی اسپیس‌ایکس از ماهواره‌های استارلینک در فضا آن‌قدر جذاب است که به‌سختی می‌توان آن را باور کرد.

مهدی فروغی
نوشته شده توسط مهدی فروغی | ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۰

اسپیس‌ایکس ویدیوی جدیدی از راکت فالکون 9 منتشر کرده که لحظه استقرار 21 ماهواره استارلینک را در فضا نشان می‌دهد. این شرکت از فوریه تاکنون 7 مأموریت انجام داده که 6 مورد از آنها مربوط به استارلینک بوده است.

براساس اخبار منتشرشده، در جدیدترین پرتاب استارلینک که به‌تازگی از فلوریدا انجام شد، اسپیس‌ایکس موفق شد بوستر فالکون 9 را برای بیست‌وششمین بار با موفقیت بازیابی کند و رکورد جدیدی در استفاده مجدد از این راکت به ثبت برساند.

سال 2024، اسپیس‌ایکس تمرکز زیادی روی توسعه اینترنت ماهواره‌ای مستقیم برای گوشی‌های هوشمند داشت. این شرکت با همکاری اپراتور تی-موبایل، تبلیغی را در سوپربول پخش کرد که از امکان استفاده از این سرویس برای کاربران سایر اپراتورها خبر می‌داد.

ویدیوی اسپیس‌ایکس از ماهواره‌های استارلینک

پس از پرتاب گروه جدیدی از ماهواره‌های استارلینک، اسپیس‌ایکس ویدیویی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد که استقرار 21 ماهواره، شامل 13 ماهواره Direct to Cell، در مدار را نشان می‌دهد. این مأموریت که از پایگاه فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا انجام شد، همچنین توانست بوستر فالکون 9 را برای بیست‌وششمین بار سالم به زمین بازگرداند.

بااینکه فالکون 9 نقش مهمی در مأموریت‌های اسپیس‌ایکس دارد، ظرفیت محدود آن سرعت توسعه نسل جدید ماهواره‌های استارلینک را کاهش داده است. درحال‌حاضر، اسپیس‌ایکس تنها شرکتی است که منظومه‌ای از ماهواره‌های عملیاتی در اختیار دارد. این شرکت بزرگ‌ترین شبکه اینترنت ماهواره‌ای جهان را اداره می‌کند و نقش مهمی در بازار اینترنت هواپیماهای تجاری ایفا کرده است. استارلینک همچنین اینترنت کشتی‌های تفریحی را تأمین می‌کند و اخیراً شرکت نروژی کروز به این شبکه پیوسته است.

طبق اعلام اسپیس‌ایکس، بیش از 500 هواپیما در سراسر جهان از استارلینک استفاده می‌کنند، ازجمله هواپیماهای قطر ایرویز و هواپیمای مافوق صوت آزمایشی از شرکت بوم ایروسپیس. این فناوری در پخش زنده آزمایش‌های فضایی نیز به کار گرفته شده و تصاویر خیره‌کننده‌ای از ورود راکت‌های استارشپ به جو زمین میان پلاسمای داغ ارائه داده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی