ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
ترامپ UFO
نجوم و فضا

دستور ترامپ به پنتاگون: تمام اسناد محرمانه یوفوها و فرازمینی‌ها را منتشر کنید

رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه از وجود یوفوها و فرازمینی‌ها مطلع نیست، چنین دستوری را صادر کرده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۴ | ۱۵:۰۰

«دونالد ترامپ» روز پنجشنبه اعلام کرد که به پنتاگون و سایر نهادهای دولتی دستور داده است تا به دلیل «علاقه بسیار زیاد» عموم مردم، اسناد مرتبط با فرازمینی‌ها و اجسام ناشناخته (UFO) را شناسایی و منتشر کنند.

براساس گزارش NPR، این اعلامیه تنها چند ساعت پس از آن در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که ترامپ، «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا را به افشای «اطلاعات طبقه‌بندی‌شده» متهم کرد. اوباما اخیراً در یک پادکست به احتمال واقعی بودن موجودات فضایی اشاره کرده بود.

صحبت‌های ترامپ درباره UFOها و بیانات اوباما

ترامپ در هواپیمای «ایر فورس وان» (Air Force One) در جمع خبرنگاران درباره موجودات فضایی گفت:

«من نمی‌دانم آن‌ها واقعی هستند یا نه.»

او همچنین درباره اظهارات اوباما افزود:

«شاید با خارج کردن این اسناد از حالت محرمانه، او را از دردسر نجات دهم.»

ترامپ و اوباما درباره یوفوها

ترامپ پنجشنبه شب در شبکه اجتماعی خود نوشت که به نهادهای دولتی دستور داده پتا اسناد زیر را منتشر کنند:

«اسناد مرتبط با حیات بیگانه و فرازمینی، پدیده‌های هوایی ناشناس (UAP)، اشیای پرنده ناشناس (UFO) و هرگونه اطلاعات دیگری که به این مسائل بسیار پیچیده، اما فوق‌العاده جالب و مهم مرتبط است.»

اوباما که آخر هفته گذشته در یک پادکست صحبت کرده بود، بعداً شفاف‌سازی کرد که هیچ مدرکی مبنی بر اینکه فضایی‌ها «با ما تماس برقرار کرده‌اند» ندیده است، اما تأکید کرد:

«از نظر آماری، کیهان آن‌قدر پهناور است که احتمال وجود حیات در آنجا بسیار زیاد است.»

ترامپ اما به خبرنگاران گفت:

«من هیچ نظری در این باره ندارم. هرگز درباره آن صحبت نمی‌کنم. خیلی از مردم درباره‌اش حرف می‌زنند و خیلی‌ها هم آن را باور دارند.»

علاقه عمومی به بشقاب‌پرنده‌ها و احتمال پنهان‌کاری دولت آمریکا درباره حیات فرازمینی، پس از آن دوباره به تیتر اخبار بازگشت که در سال ۲۰۱۷ گروهی از مقامات سابق پنتاگون و دولت، ویدیوهایی از نیروی دریایی را درباره اشیای پرنده ناشناس در اختیار نیویورک تایمز و پولیتیکو قرار دادند. این بررسی‌های مجدد باعث شد تا کنگره آمریکا در ماه مه ۲۰۲۲ اولین جلسات استماع خود را درباره یوفوها پس از ۵۰ سال برگزار کند؛ هرچند مقامات اعلام کردند این اشیاء که شبیه به مثلث‌های سبز رنگ شناور روی کشتی نیروی دریایی به نظر می‌رسیدند، احتمالاً پهپاد بوده‌اند.

جواد تاجی
جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من در دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی