ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کامیون‌های خودران معدن چین
اخبار خودرو

چین بزرگ‌ترین ناوگان کامیون‌های خودران جهان را در یک معدن زغال‌سنگ راه‌اندازی کرد

هر کامیون می‌تواند حدود 90 تن زغال‌سنگ حمل و در دماهایی تا منفی 40 درجه سانتیگراد کار کند.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۰۸:۳۰

چین بزرگ‌ترین ناوگان کامیون‌های برقی بدون سرنشین جهان را در معدن روباز زغال‌سنگ در مغولستان داخلی راه‌ انداخت. این ناوگان شامل 100 کامیون مجهز به سیستم‌های رانندگی خودکار هواوی است. ازآنجایی‌که زغال‌سنگ منبع اصلی انرژی چین محسوب می‌شود، این کشور درحال گذار به‌سمت صنعت زغال‌سنگ پیشرفته، هوشمند و سبز است.

براساس گزارش SCMP، شرکت هواننگ (Huaneng) چین با همکاری شرکت ماشین‌آلات ساختمانی XCMG، هواوی و شرکت اینترنت هوشمند وسایل نقلیه State Grid در پروژه‌ای مشترک اولین سیستم حمل‌ونقلی معدن روباز بدون کربن جهان را راه‌اندازی کردند که در آن کامیون‌های خودران و هوشمند به‌ کار گرفته شده است.

کامیون‌های برقی خودران در معدن چین

کامیون‌های خودران معدن چین

فعالیت ناوگان شرکت هواننگ در معدن روباز ییمین (Yimin) در مغولستان داخلی آغاز شده است. هر کامیون می‌تواند حدود 90 تن زغال‌سنگ حمل و در دماهایی تا منفی 40 درجه سانتیگراد کار کند. این کامیون‌های برقی به لطف اتصالات شبکه 5G-Advanced هماهنگ کار می‌کنند. فناوری 5G-A نرخ انتقال داده سریع‌تر و تأخیر کمتر دارد.

این فناوری در پروژه حاضر سرعت آپلود 500 مگابیت‌برثانیه‌ای و نرخ تأخیر 20 میلی‌ثانیه‌ای ارائه می‌دهد. سرویس ابری رانندگی خودکار این کامیون‌ها و سیستم هوش مصنوعی را که پردازش مکان‌ها و عملیات کامیون‌ها را بر عهده دارد، هواوی ارائه کرده است.

این کامیون‌ها برای بارگیری و تخلیه خودکار مواد معدنی و فعالیت در آب‌وهوای نامساعد طراحی شده‌اند. شرکت هواننگ می‌گوید این کامیون‌ها می‌توانند «بهره‌وری کلی حمل‌ونقل» را در مقایسه با کامیون‌های سرنشین‌دار 20 درصد بهبود بخشند.

کامیون‌های خودران معدن چین

اثرات منفی زیست‌محیطی استفاده از زغال‌سنگ به‌خوبی شناخته شده است اما این ماده هنوز به‌‎‌جای منبع سوخت در سراسر جهان استفاده می‌شود. طبق گزارش Enerdata، در چین، هند و ویتنام استفاده از زغال‌سنگ از سال 2022 تا 2023 به‌ترتیب 6.9 درصد، 9.9 درصد و 25 درصد افزایش یافته است. هند و چین اکنون 71 درصد مصرف جهانی زغال‌سنگ را به خود اختصاص داده‌اند؛ بنابراین، منطقی است که چین دنبال راه‌هایی برای ایمن‌تر و کارآمدترکردن استخراج زغال‌سنگ باشد.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی