ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خودروسازی چین
اخبار خودرو

فورد شرکت‌های خودروسازی چین را به عنوان تهدیدی برای وجود خود اعلام کرد

«جیم فارلی» مدیرعامل فورد اخیرا از صنایع خودروسازی چین بازدید به عمل آورد، بازدیدی که موجب هراس او شد.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۶ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۰

دورانی که شرکت‌های خودروسازی چین مایه تمسخر سایر خودروسازان بودند، به پایان رسیده است. شرکت‌های چینی طی سالیان گذشته مهندسی خود را تقویت کرده‌اند و با تکیه بر فراوانی نیروی کار ارزان و دسترسی آسان به مواد اولیه، تبدیل به تهدید وجودی برای برندهای معتبر خودروسازی شده‌اند.

«جیم فارلی» مدیرعامل فورد اخیرا از صنایع خودروسازی چین بازدید به عمل آورد، بازدیدی که موجب هراس او شد. به گزارش وال استریت ژورنال، فارلی به «جان تورنتون» عضو هیات مدیره فورد گفته است که شرکت‌های خودروسازی چین تهدیدی برای وجود فورد و شرکت‌های مشابه هستند. «جان لاولر» مدیر ارشد اجرایی فورد نیز با صراحت اعتراف کرد که صنایع خودروسازی چینی از ما جلوتر هستند.

یادآوری تلخ رشد صنایع خودروسازی چین برای آمریکایی‌ها

به گفته مدیران فورد، آن‌ها چنین صحنه ترسناکی را قبلا دیده‌اند. اشاره آن‌ها به ظهور خودروسازان ژاپنی در دهه 1980 است. در آن دوران تویوتا، هوندا و دیگر خودروسازان ژاپنی موفق شدند با ارائه خودروهای مقرون‌به‌صرفه و کم‌مصرف، فروش خودروهای آمریکایی را تحت تاثیر قرار دهند. خودروسازان کره‌ای مدتی بعد از همین رویه پیروی کردند. اکنون نیز نوبت به شرکت‌های خودروسازی چین رسیده است تا با تولید انبوه خودروهای برقی جدید، حیات شرکت‌های آمریکایی را به مخاطره بیندازند.

خودروسازی چین

فورد برای مبارزه با نفوذ صنایع خودروسازان چین، چاره‌ای جز معرفی پلتفرم‌های جدید ندارد. این شرکت هم‌اکنون پلتفرم جدیدی را برای توسعه خودروهای برقی مقرون‌به‌صرفه معرفی کرده است تا با خودروهای چینی و همچنین خودروهای تسلا مبارزه کند. همچنین این شرکت تصمیم دارد تا نسخه الکتریکی فورد پوما را که یک کراس‌اوور کوچک است، به بازار عرضه کند. البته بعید است که این خودروهای برقی کوچک در ایالات‌متحده عرضه شوند و هدف اصلی عرضه آن‌ها، فروش در اروپا است. فورد اخیرا چشم‌انداز خود برای تبدیل شدن به یک برند تمام الکتریکی در سال 2030 را به تعویق انداخته است.

بی وای دی

فورد در سال گذشته تصمیمات جالبی گرفته است. این شرکت ابتدا تولید فورد فیستا که مدلی محبوب در اروپا محسوب می‌شد را متوقف کرد. فورد موندئو در سال 2022 از خط تولید خارج شد و فورد فوکوس نیز در سال 2025 بازنشسته می‌شود. فورد فیوژن نیز در سال 2019 از بازار آمریکا خارج شد. بسیاری از دولت‌ها در جهان اکنون متوجه تهدید خودروهای چینی شده‌اند که حاصل آن، وضع تعرفه‌های سنگین بر ورود این خودروها است.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی