قرارداد احداث ایستگاه شارژ خودروهای برقی بین شهرداری تهران و شرکت مکو منعقد شد
رویداد امضای قرارداد احداث ایستگاه شارژ در تاریخ 9 مردادماه و در محل وزارت صمت برگزار شد.
یکی از چالشهای پیش روی سیستم حملونقل ایران، عدم وجود ایستگاه شارژ خودروهای برقی است. به همین دلیل خودروهای برقی و پلاگین هیبریدی امکان حضور گسترده در اقصی نقاط کشور را ندارند؛ چرا که جایگاهی برای شارژ باتریهای این خودروها در نظر گرفته نشده است. بااینحال، شهرداری تهران تصمیم گرفته است تا در این امر پیشقدم باشد. امضای قرارداد احداث ایستگاه شارژ خودروهای برقی در تهران مابین شهرداری تهران و شرکت مکو نمونهای از اقدامات جدید این نهاد در دوره جدید خود است.
رویداد امضای قرارداد احداث ایستگاه شارژ در تاریخ 9 مردادماه و در محل وزارت صمت برگزار شد. در این رویداد آقایان دکتر علیآبادی، وزیر صمت، دکتر زاکانی شهردار تهران، دکتر چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، دکتر بهرامی، معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران، دکتر رفان، مدیرعامل شرکت مکو، دکتر منطقی، معاون صنایع حملونقل وزارت صمت و دکتر طهوری، مشاور عالی وزیر کشور حضور داشتند. قرارداد احداث 15 ایستگاه شارژ خودرو و موتورسیکلتهای برقی در 15 نقطه تهران طی این رویداد به امضا رسید.
احداث ایستگاههای شارژ بیشتر تا پایان سال
مطابق با این قرارداد، شرکت مکو متعهد شد تا 73 ایستگاه شارژ احداث کند. این تعداد شارژر خودروی برقی در 15 نقطه مورد توافق طرفین در تهران نصب و راهاندازی خواهند شد. از این تعداد 23 عدد شارژر DC (شارژ سریع) و 50 عدد شارژر AC خواهد بود. بنابراین مالکان خودروهای پلاگین هیبریدی قادر به شارژ باتری اتومبیل خود در شهر تهران هستند. همچنین این شارژرها برای استفاده اتوبوسهای برقی نیز مناسب خواهند بود. این ایستگاههای شارژ از هفته دولت در دسترس عموم مردم قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است که این قرارداد، فاز اول قرارداد توسعه زیرساخت شارژ خودروهای برقی در کلانشهر تهران است. در فازهای دوم و سوم که تا پایان سال اجرایی خواهند شد، جمعاً 5000 عدد شارژر خودروی برقی تولیدشده در شرکت مکو در این شهر نصب خواهد شد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.