ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فروش اینترنتی لاستیک خودرو متوقف شد
اخبار خودرو

فروش اینترنتی لاستیک خودرو متوقف شد

«مصطفی تنها»، سخنگوی انجمن تایر، از توقف فروش اینترنتی لاستیک خودرو خبر داد. فروش لاستیک دولتی تنها به‌صورت حضوری ممکن است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۰

«مصطفی تنها»، سخنگوی انجمن تایر، با اشاره به توقف فروش اینترنتی لاستیک خودرو گفت: «متقاضیان می‌توانند با همراه داشتن کارت ملی و کارت ماشین، به نمایندگی‌ها مراجعه کرده و بعد از احراز هویت خود، نسبت به خرید لاستیک اقدام کنند.»

اتاق اصناف ایران پیش‌ازاین اعلام کرده بود که تمامی فعالان صنف عمده و خرده فروشی لاستیک باید کد نقش دریافت کنند. کد نقش یک کد شناسایی است که به تمام واحدهای اقتصادی که فعالیت تجاری دارند، اختصاص داده می‌شود. در زمان فروش لاستیک به مصرف‌کننده همچنین باید شماره شاسی و شماره موتور خودرو از خریدار دریافت و در سند خرده‌فروشی ثبت شود. جهت کنترل میزان سهمیه خریدار نیز لازم است کد پیامکی ارسال‌شده به خریدار در سند ثبت شود.  

فروش اینترنتی لاستیک خودرو

پیش‌ازاین متقاضیان می‌توانستند با مراجعه به سایت‌های فروش آنلاین یا سایت جامع تجارت به‌ نشانی kala.ntsw.ir برای خرید لاستیک اقدام کنند. بااین‌حال، چنین امکانی درحال‌حاضر برای متقاضیان وجود ندارد و تنها راه خرید لاستیک، مراجعه حضوری است.

مزایا و معایب فروش اینترنتی لاستیک خودرو

حذف فروش اینترنتی لاستیک ممکن است موجب واکنش منفی مخاطبان شود. تا پیش‌ازاین مالکان خودروها می‌توانستند لاستیک را به‌صورت اینترنتی خریداری کنند اما آن را روی خودروی خود نصب نکنند. این کار به خریداران اجازه می‌داد تا تایرهای دولتی را برای مدتی بدون استفاده نگه دارند و در زمان نیاز، آن‌ها را روی اتومبیل خود نصب کنند. از آنجایی که ممکن است این مسئله به‌منزله احتکار تلقی شود، فروش اینترنتی لاستیک جنبه منفی به‌همراه داشت.

بنابراین اکنون متقاضیان خرید لاستیک دولتی ناچارند هنگام خرید، تایرهای جدید را روی اتومبیل خود نصب کنند. دلیل این موضوع به نحوه فروش لاستیک در بازار مربوط می‌شود. فروشندگان لاستیک از عرضه تایر بدون خدمات نصب خودداری می‌کنند. بنابراین تنها افرادی که نیاز واقعی به لاستیک دارند، در زمان مشخص برای خرید تایر اقدام خواهند کرد. این سبک از فروش تایر دولتی علاوه بر کاهش احتمال احتکار، مدیریت تقاضا را نیز در پی دارد.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی