ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

قیمت حواله خودروهای وارداتی
اخبار خودرو

قیمت حواله خودروهای وارداتی جانبازان  در بازار آزاد مشخص شد

پس از پایان موعد ثبت نام خودروهای مخصوص جانبازان، اکنون قیمت حواله خودروهای وارداتی جانبازان در بازار آزاد مشخص شده است.

مرتضی قانع
نوشته شده توسط مرتضی قانع | ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۰

طی هفته‌های گذشته، شاهد آغاز و پایان ثبت نام خودروهای وارداتی برای جانبازان بودیم. این خودروها تا قیمتی 40 هزار یورو طبقه‌بندی می‌شدند و به همین دلیل جذابیت بیشتری نسبت به خودروهای وارداتی معمولی داشتند. اکنون قیمت حواله خودروهای وارداتی جانبازان در بازار آزاد مشخص شده است. اهالی بازار این حواله‌ها را بین 2 الی 4 میلیارد تومان قیمت‌گذاری کرده‌اند. مدتی پیش نیز مدیرعامل سایپا از آمادگی این شرکت برای خرید حواله‌ خودروهای وارداتی جانبازان خبر داده بود.

همچنین بخوانید: ثبت‌نام خودروهای وارداتی چینی برای متقاضیان جدید از هفته آینده آغاز می‌شود

فروش حواله خودروهای وارداتی مخصوص جانبازان در حالی صورت می‌گیرد که این خودروها در وضعیت ثبت نام اولیه هستند. به عبارتی هنوز مدل خودرو، زمان ورود آن و همچنین هزینه لازم بابت ترخیص خودرو مشخص نشده است. باید به این نکته توجه داشت که طبق اعلام قبلی وزارت صمت، خودروهایی که تعداد ثبت نام آن‌ها به حد نصاب نرسیده باشد از برنامه تحویل حذف می‌شوند.

البته بدیهی است که خودروهای محبوب تویوتا در این بین متقاضیان بسیاری خواهند داشت. به عنوان مثال حواله تویوتا راو 4 هیبریدی با قیمت 3.5 میلیارد تومان به فروش می‌رسد. قیمت حواله این خودرو در ابتدا 400 الی 500 میلیون تومان بود اما اکنون به چهار میلیارد تومان افزایش یافته است. حواله خودروهای وارداتی ارزان‌تر نیز در محدوده قیمتی 2 الی 3 میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است. با پرداخت مبلغی بین 3 الی 4 میلیارد تومان در حال حاضر، می‌توانید یک خودرو وارداتی صفرکیلومتر را از بازار خریداری کنید!

اتومبیل‌های وارداتی جانبازان از 25 تا 35 هزار یورو

وزارت صمت تعدادی خودرو را برای ثبت‌نام جانبازان در نظر گرفته بود. این خودروها براساس درصد آسیب‌دیدگی جانبازان و سقف قیمتی به گروه‌های مختلفی طبقه‌بندی می‌شدند. این سقف برای جانبازان ۵۰ درصد تا ۲۵ هزار یورو (یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان)، جانبازان ۷۰ درصد تا ۳۰ هزار یورو (یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان) و جانبازانی که ۷۰ درصد هستند و دو دست و یا دو پا را ندارند، تا سقف ۳۵ هزار یورو (دو میلیارد و دویست میلیون تومان) در نظر گرفته شده بود.

سانتافه هیبرید

به عنوان مثال از جمله خودروهای 25 هزار یورویی می‌توان به تویوتا راو 4، هیوندای آزرا، هیوندای سانتافه و سوزوکی گرند ویتارا اشاره کرد. این خودروها براساس شرکت‌های ارائه دهنده خدمات در ایران طبقه‌بندی شده‌اند. بنابراین امکان واردات هر خودرویی وجود ندارد و تنها گزینه‌های خاصی قابل انتخاب هستند.

چرا تقاضا برای خرید حواله خودروهای وارداتی جانبازان بالا است؟

بزرگترین مزیت خودروهای وارداتی جانبازان در مقایسه با خودروهای وارداتی معمولی، معافیت آن‌ها از مالیات و عوارض حقوقی است. همچنین شرط عدم فروش خودرو وارداتی جانبازان تا پنج سال نیز حذف شده است. به عبارتی جانباز مورد نظر می‌تواند وارد سایت شود، ثبت نام کند و ثبت سفارش را بگیرد. سپس اسم او برای واردات به گمرک و وزارت صمت اعلام می‌شود و همین که خودرو وارد کرد می‌تواند آن را بفروشد.

قیمت حواله خودروهای وارداتی

البته سایر هزینه‌ها در مورد این خودروها وجود خواهد داشت. هزینه‌هایی مثل تعویض پلاک و محیط زیست و استاندارد به قیمت نهایی خودرو اضافه خواهد شد که به طور معمول چند هزار یورو بر بهای آن می‌افزاید. با افزایش روزافزون قیمت ارزهای خارجی و کاهش قدرت خرید مشتریان، بسیاری از آن‌ها ترجیح خواهند داد تا حواله خودروها را به فروش برسانند. به طور مثال بهای یک خودرو 25 هزار یورویی که در سطح جهان اتومبیلی اقتصادی محسوب می‌شود، برای مشتری ایرانی حتی بدون عوارض و مالیات حدود یک میلیارد و 800 میلیون تومان تمام خواهد شد. این رقم از قدرت خرید اکثر مصرف‌کنندگان بیشتر است و بنابراین آن‌ها ترجیح می‌دهند حواله اتومبیل‌های خود را پیش از تحویل و تسویه حساب به فروش برسانند.

مرتضی قانع

من مرتضی قانع هستم، متولد 1373 در اراک، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و مدیریت بازرگانی. سال 1396 کار خودم را در حوزه تولید محتوا در زمینه‌های خودرو، فناوری و نظامی آغاز کردم. از آن زمان تاکنون، من هزاران مطلب مختلف در حوزه های متفاوت نوشتم و با رسانه‌های مختلفی همکاری کردم. البته بخش درخشان کارنامه من، همکاری تمام‌وقت با دیجیاتو از سال 1402 است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی