ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کوالکام
کامپیوتر و سخت افزار

کوالکام از تراشه وای‌فای و پلتفرم رباتیک جدید خود پرده برداشت

محصولات جدید کوالکام معرفی شدند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۹:۰۰

کوالکام امروز از تراشه وای‌فای جدید QCC730 با رنج پوشش بالاتر و نرخ انتقال اطلاعات سریع‌تر رونمایی کرد. این تراشه در کنار یک پلتفرم رباتیک جدید به‌ نام RB3 Gen 2 معرفی شده که دارای قابلیت‌های هوش مصنوعی برای راهکارهای سازمانی و صنعتی است.

تراشه Wi-Fi جدید کوالکام با نام QCC730 نسبت به مدل‌های قبلی انرژی کمتری مصرف می‌کند و می‌تواند به‌صورت مستقیم با فضای ابری ارتباط داشته باشد. این تراشه حالا فضای بزرگ‌تری را با سیگنال‌های خود پوشش می‌دهد و سرعت انتقال اطلاعات آن بالاتر است.

تراشه وای‌فای کوالکام برای محصولات IoT

کوالکام این محصول را برای دستگاه‌های اینترنت اشیا (IoT) ساخته است و ادعا می‌کند که مصرف انرژی آن نسبت به نسل قبلی، به‌ازای هر انتقال داده 88 درصد کمتر شده است. این تراشه می‌تواند مستقیماً به فضای ابری وصل شود و با استاندارد Matter یکپارچه است.

«راهول پاتل»، مدیرکل گروه CBN در کوالکام می‌گوید: «QCC730 قابلیت پشتیبانی از TCP/IP را در دستگاه‌ها فراهم می‌کند.» کوالکام در خانواده محصولات ارتباطی IoT خود دو تراشه دیگر را هم با نام‌های QCC711 و QCC740 معرفی کرده است.

معرفی پلتفرم رباتیک RB3 نسل 2 کوالکام

در کنار QCC730، کوالکام از پلتفرم رباتیک RB3 نسل 2 پرده برداشته است. این محصول سرویسی میان‌رده در پلتفرم رباتیک کوالکام است که پردازنده QCS6490 (هشت هسته تا 2.7 گیگاهرتز)، گرافیک آدرنو 643، پشتیبانی از چند سنسور دوربین و تراشه مجتمع Wi-Fi 6E را ارائه می‌کند. به‌علاوه، می‌توانید به بلوتوث 5.2 و صدای LE دسترسی داشته باشید.

غول تراشه‌ساز آمریکایی پلتفرم RB3 Gen 2 را برای دامنه گسترده‌تری از محصول ازجمله پهپادها، دوربین‌ها و سایر دستگاه‌های صنعتی درنظر گرفته است. کیت‌های توسعه آن نیز با منبع تغذیه، بلندگو، کابل USB و بردهای توسعه عرضه می‌شود. انتظار می‌رود که این پلتفرم از ماه ژوئن در دسترس قرار بگیرد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی