ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فیشینگ رمزارزها
کریپتوکارنسی

کلاهبرداران حوزه رمزارزها در 2023 با فیشینگ حدود 300 میلیون دلار پول سرقت کردند

با توجه به آمارهای منتشرشده، در سال 2023 کلاهبرداری‌های فیشینگ در حوزه رمزارزها به‌شکل فزاینده‌ای رشد داشته است.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۱۲ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۰

براساس آمارهای منتشرشده، بیش از 324 هزار کاربر حوزه رمزارزها در سال 2023 قربانی کلاهبرداری‌های فیشینگ شدند و حدود 295 میلیون دلار از دارایی‌های دیجیتال خود را از دست دادند. طبق گزارش‌ها، در طول سال 2023، فعالیت‌های فیشینگ رشد مداوم داشته‌اند. پیش‌ازاین نیز اعلام شده بود که هکرها در سال 2023 حدود دو میلیارد دلار رمزارز سرقت کردند.

براساس گزارش پلتفرم امنیتی Scam Sniffer، سایت‌های فیشینگ می‌توانند در گوگل و شبکه اجتماعی ایکس تبلیغات منتشر کنند و دستورالعمل‌های آن‌ها را دور بزنند. این پلتفرم امنیتی در گزارش 2023 خود، سازوکار کلاهبردارانی که از طریق فیشینگ کیف پول کاربران رمزارز را تخلیه می‌کنند، تحلیل کرده است. این پلتفرم تأکید دارد که فعالیت‌های فیشینگ در سال 2023 رشد فزاینده‌ای داشته است.

کلاهبرداران و دارایی‌های مسروقه 324 هزار کاربر

نام مستعار کلاهبرداران، میزان پول سرقتی، تعداد قربانی‌ها و تاریخ سرقت‌ها را در این جدول مشاهده می‌کنید.

در تاریخ 2 مارس 2023 (11 اسفندماه 1401)، یک کلاهبردار با کیف‌پول موسوم به Monkey Drainer که مسئول برخی از سوءاستفاده‌های فیشینگ با ارقام بالا بود، کیف‌پول خود را تعطیل کرد. براساس گزارش‌ها، این کلاهبردار تا آن تاریخ حدود 16 میلیون دلار دارایی دیجیتالی سرقت کرده بود.

به‌طور مشابه، کلاهبردار دیگری با کیف‌پول موسوم به Inferno Drainer نیز در سال 2023، پس از سرقت حدود 81 میلیون دلار دارایی دیجیتال، ناپدید شد. طبق گفته‌های Scam Sniffer، به‌نظر می‌رسد که Angel Drainer پس از بسته‌شدن کیف‌پول Inferno Drainer، مسئولیت سرقت‌ها را بر عهده گرفته است.

براساس تجزیه‌وتحلیل سایت Scam Sniffer، یکی از روش‌هایی که سارقان رمزارز از آن استفاده می‌کنند، هک‌کردن حساب‌های رسمی دیسکورد و ایکس است که از طریق این حساب‌ها لینک‌های فیشینگ را با انتشار پست‌ها پخش می‌کنند. وب‌سایت‌های فیشینگ با انجام ایردراپ‌های جعلی، دارایی‌های کریپتو یا توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT) ترافیک ارگانیک دریافت می‌کنند. آن‌ها همچنین لینک‌های منقضی‌شده دیسکورد را تصاحب و از آن‌ها برای خود استفاده می‌کنند.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی