ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

انرژی بادی در امارات
انرژی

امارات می‌خواهد سالانه برق 23 هزار خانه را با انرژی بادی تأمین کند

امارات در کنار تأمین برق 23 هزار خانه، جلوی انتشار 120,000 تن دی‌اکسید کربن را هم می‌گیرد که معادل حذف 26,000 وسیله نقلیه از جاده‌هاست.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۱۷ مهر ۱۴۰۲ | ۲۱:۰۰

امارات اهداف بزرگی برای استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر دارد. این کشور در «استراتژی انرژی 2050» خود قصد دارد تا سال 2050 سهم انرژی‌های پاک را به 50 درصد افزایش دهد. با توجه به این استراتژی، امارات از انرژی خورشیدی و بادی بیشترین استفاده را خواهد داشت.

شاید باد برای این کشور آفتابی یک گزینه عجیب به‌نظر برسد، اما برخی از مناطق این کشور نفت‌خیز، به‌ویژه مناطق ساحلی، شرایط باد مطلوبی دارند و برای تولید انرژی بادی مناسب هستند. این مناطق ساحلی امکان دسترسی به بادهای ثابت و پایدار را نیز فراهم می‌کنند.

در همین راستا، امارات یک پروژه نیروگاه بادی 103.5 مگاواتی به سرپرستی «شرکت انرژی آینده ابوظبی» یا مصدر (Masdar) را معرفی کرده است تا از این بادهای ساحلی بهره‌برداری کند. این نیروگاه با جدید‌ترین فناوری‌ها می‌تواند حتی بادهای کم‌سرعت را هم برای استفاده جذب کند.

امارات انرژی بادی

تأمین برق 23 هزار خانه با انرژی بادی

این نیروگاه بادی می‌تواند برق 23,000 خانه در این کشور را تأمین کند. با فراهم‌کردن این مقدار از انرژی، جلوی انتشار 120,000 تن دی‌اکسید کربن گرفته می‌شود که معادل حذف 26,000 وسیله نقلیه از جاده‌هاست.

با توجه به سرعت کم باد در امارات متحده عربی، پیش از این امکان استفاده گسترده از انرژی بادی در این کشور وجود نداشت. اکنون با پیشرفت فناوری درزمینه انرژی‌های تجدیدپذیر، می‌توان نیروگاه‌های بادی کاربردی ایجاد کرد. راه‌اندازی این نیروگاه‌ها به‌لطف توربین‌های بزرگ‌تر، کاهش هزینه قطعات و شناسایی یک پدیده نادر هواشناسی که باعث شکل‌گیری بادهای شدید در شب می‌شود، ممکن و اقتصادی شده است.

اکنون انرژی باد می‌تواند مکمل انرژی خورشیدی فعلی امارات باشد. گفتنی است امارات برای اولین‌بار انرژی بادی را در مقیاس کاربردی وارد شبکه انرژی خود می‌کند.

به گفته دکتر «سلطان الجبار»، وزیر صنعت و فناوری پیشرفته امارات متحده عربی و رئیس هیئت‌مدیره شرکت مصدر، مطابق اهداف توافق پاریس، برای انتقال انرژی پایدار، جهان باید تا سال 2030 ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر را سه‌برابر کند.

پیشرفت‌های امارات به‌لطف چهارچوب قانونی این کشور برای حمایت از پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر، ازجمله انرژی بادی ممکن شده است. این چهارچوب شامل قراردادهای خرید نیرو، برنامه‌های جذب سرمایه‌گذاران و تشویق توسعه پروژه‌های انرژی پاک می‌شود.

شرکت مصدر برنامه‌های بلندپروازانه‌ای برای دستیابی به حداقل 100 گیگاوات انرژی از ظرفیت کل انرژی‌های تجدیدپذیر تا سال 2030 دارد.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی