ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بزرگ‌ترین توربین بادی جهان
انرژی

بزرگ‌ترین توربین بادی جهان رکورد تولید برق در یک روز را شکست؛ توان کافی برای تأمین انرژی 170 هزار خانه!

بزرگ‌ترین توربین بادی جهان با قطر 252 متر، توانسته است تنها در یک روز در چین 384.1 مگاوات‌ساعت انرژی تولید کند.

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۰

بزرگ‌ترین توربین بادی جهان با نام Goldwind GWH252-16MW در استان فوجیان، چین توانسته است رکورد تولید برق در یک روز را بشکند. برق تولیدی این توربین معادل انرژی موردنیاز 170 هزار خانه یا 38 میلیون LED است.

این توربین غول‌پیکر با قطر 252 متر در تاریخ 1 سپتامبر (10 شهریورماه) موفق به تولید 384.1 مگاوات‌ساعت برق در 24 ساعت شده است. این توربین توانسته رکورد تولید 364 مگاوات‌ساعت برق توسط توربین دانمارک را بشکند.

برق تولیدشده توسط توربین چین برای تأمین انرژی 170 هزار خانه یا 38 میلیون LED یا 2.2 میلیون کیلومتر رانندگی با یک خودروی برقی کافی است.

بزرگ‌ترین توربین جهان در زمان طوفان هم فعالیت می‌کند

اکثر توربین‌ها در زمان تیفون (نوعی چرخند حاره‌ای) نمی‌توانند کار کنند؛ مثلاً تیفون Haikui بسیاری از مزارع بادی را تعطیل کرد. بااین‌حال، Goldwind می‌تواند تیغه‌های خود را در لحظه تنظیم کند که این ویژگی باعث می‌شود حتی در زمان افزایش سرعت باد قادر به تولید برق باشد.

بزرگ‌ترین توربین بادی جهان

بزرگ‌ترین توربین جهان به یک روتر با قطر 252 متر (معادل 2.5 زمین فوتبال) مجهز شده است و هرکدام از تیغه‌های آن می‌تواند به سرعتی بیش از دوسوم سرعت صوت دست پیدا کند.

چین درزمینه تولید انرژی از توربین‌های بادی در جهان پیشتاز است. در سال 2021، این کشور بیشترین میزان را به ظرفیت تولید انرژی بادی دریایی خود اضافه کرد. در سال گذشته میلادی، چین 49 درصد از کل 64.3 گیگاوات انرژی بادی دریایی دنیا را تولید کرد که از سهم 47 درصدی اتحادیه اروپا هم بالاتر است.

چین همچنین می‌خواهد بزرگ‌ترین نیروگاه بادی جهان را بسازد؛ نیروگاهی که می‌تواند انرژی کشوری مانند نروژ را به‌طور کامل تأمین کند. چین این پروژه را تا پیش از سال 2025 شروع خواهد کرد.

اگرچه چین درزمینه انرژی‌های پایدار در جهان پیشتاز است، اما کارشناسان می‌گویند این کشور درزمینه انرژی‌های فسیلی هم درحال افزایش سهم خود در دنیاست. البته با وجود تمام این موارد، چین می‌خواهد تا سال 2025 یک‌سوم برق موردنیازش را از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین کند و البته میزان کربن تولیدی‌اش را تا سال 2060 به کمترین حد ممکن برساند.

محمد قریشی

مهندس مکانیک و علاقه‌مند به دنیای خودرو و تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Mohammad Okt
    Mohammad Okt | ۱۹ شهریور ۱۴۰۲

    بیشینه ی دو سوم سرعت صوت رو می تونه سرعتش باشه و برق تولید کنه یعنی اگه طوفان با سرعت ۸۰۰کیلومتر هم بیاد کار می کنه😱😱😱سرعت بادهای ۱۲۰روزه زابل حداکثر ۲۵۰کیلومتر بر ساعت هم نمی رسه...

مطالب پیشنهادی