ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ژنراتور هیدروژنی چین
انرژی

قدرتمندترین ژنراتور تولید برق از هیدروژن خالص جهان در چین معرفی شد

این ژنراتور بزرگ و قدرتمند که The Jupiter One نام دارد، اولین ژنراتور هیدروژن خالص 30 مگاواتی در جهان است.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۹ دی ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۰

چین از قدرتمندترین و بزرگ‌ترین ژنراتور هیدروژن خالص جهان رونمایی کرد. این ژنراتور گازی 30 مگاواتی می‌تواند مشکل قطعی برق در پروژه‌های انرژی بادی و خورشیدی را حل کند.

براساس گزارش نیواطلس، این ژنراتور که «The Jupiter One» نام دارد، محصول مشترک Mingyang Group و چندین شرکت و تیم‌های تحقیقاتی مختلف است. این ژنراتور که انرژی‌های تجدیدپذیر را ذخیره می‌کند، می‌تواند در ساعات اوج مصرف هیدروژن‌های ذخیره‌شده را به برق تبدیل کند.

ژنراتور برق هیدروژنی 30 مگاواتی چین

مقیاس ژنراتور هیدروژنی چینی‌ها شگفت‌انگیز است. باتوجه‌به تصویر پایین، میزان مصرف سوخت این ژنراتور 443.45 تُن‌درساعت است که از طریق 10 محفظه احتراق تأمین می‌شود. برای آنکه متوجه عظمت این مقیاس شوید، بهتر است این رقم را با ظرفیت کشتی هوایی هیندنبورگ مقایسه کنیم که سال 1937، در سانحه‌ای منفجر شد. کشتی هوایی هیندنبورگ وقتی منفجر شد، تقریباً با 18 تن هیدروژن پر شده بود؛ ژنراتور جدید چین در یک ساعت می‌تواند 25 بار این کشتی را از هیدروژن پر کند.

به چینی نوشته شده است: «احتراق با موفقیت انجام شده است.»

یک ژنراتور هیدروژنی 30 مگاواتی می‌تواند به‌طور مؤثر مشکل قطعی برق در پروژه‌های انرژی بادی و خورشیدی با ظرفیت یک‌میلیون کیلووات را حل کند و باعث پایداری انتقال نیرو در منطقه شود. ژنراتور جدید می‌تواند نقش مهمی در سیستم انرژی تجدیدپذیر چین برعهده بگیرد. این ژنراتور می‌تواند حتی در سطح جهان، به‌ویژه در مناطقی که بیشتر روی انرژی پاک متمرکزند، استفاده شود.

چین با تولید بیش از 310 گیگاوات انرژی خورشیدی و 400 گیگاوات انرژی بادی تا سال 2023 در عرصه انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان پیشتاز بوده است. همچنین این کشور بزرگ‌ترین تولیدکننده تجهیزات انرژی تجدیدپذیر در جهان است. سال 2022، چین 546 میلیارد دلار برای پروژه‌های انرژی پاک هزینه کرد. درکل این ارقام نشان می‌دهد این کشور توجه ویژه‌ای به انرژی پاک دارد.

باوجوداین، هنوز تقریباً 60 تا 65 درصد کل برق چین از سوخت‌های فسیلی، عمدتاً از نیروگاه‌های زغال‌سنگ تولید می‌شود که چین را به بزرگ‌ترین مصرف‌کننده و تولیدکننده زغال‌سنگ جهان تبدیل می‌کند. اکثر منابع انرژی تجدیدپذیر چین مانند منابع بادی و خورشیدی در بخش‌های غربی و شمالی این کشور قرار دارند اما بیشتر جمعیت و تقاضای برق چین در شرق و امتداد ساحل آن، قرار دارد. ممکن است فناوری‌هایی مانند ژنراتور هیدروژنی 30 مگاواتی Jupiter One این مشکلات را حل کند.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی