ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Airloom Energy
محیط زیست

شرکت تحت حمایت بیل گیتس توربین‌های بادی را بازطراحی می‌کند

وزارت دفاع آمریکا نیز یکی از سرمایه‌گذاران این پروژه است.

حمید گنجی
نوشته شده توسط حمید گنجی | ۱۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۰

استارتاپی تحت حمایت بیل گیتس و وزارت دفاع آمریکا روی پروژه بازطراحی توربین‌های بادی کار می‌کنند. اندازه توربین‌های بادی در سال‌های اخیر افزایش یافته اما فرم کلی آن‌ها تا حد زیادی ثابت مانده است.

بنابر گزارش بلومبرگ، استارتاپ Airloom Energy سه‌شنبه اعلام کرد برای ساخت نمونه‌ای آزمایشی از طرح خود در ایالت وایومینگ، ۱۳.۷۵ میلیون دلار بودجه دریافت کرده است. رهبری تأمین مالی این پروژه برعهده شرکت Lowercarbon Capital بوده است و شرکت Breakthrough Energy Ventures متعلق به بیل گیتس ۷.۵ میلیون دلار روی این پروژه سرمایه‌گذاری کرده است. بقیه بودجه موردنیاز را وزارت دفاع و ایالت وایومینگ تأمین کرده است.

این شرکت قصد دارد انقلابی در طراحی توربین‌های بادی ایجاد کند

Airloom Energy

توربین‌های بادی به‌صورت سنتی روی برج نصب می‌شوند و می‌چرخند اما در طرح پیشنهادی Airloom Energy، توربین‌ها از مسیری شبیه ترن هوایی استفاده می‌کنند. در ادامه، باد بال‌های این توربین‌ها را به اطراف سازه حرکت می‌دهد و ژنراتورها جریان برق ایجاد می‌کنند.

«نیل ریکنر»، مدیر اجرایی پروژه، دراین‌باره گفت تجهیزات لازم برای این بازطراحی به میزان قابل‌توجهی کوچک‌تر از برج‌های بادی محور افقی سنتی است. همچنین این طرح می‌تواند هزینه ساخت و حمل‌ونقل را نیز کاهش دهد. به گفته او، سیستم‌های این‌چنینی می‌توانند با یک‌سوم هزینه سیستم‌های بادی سنتی انرژی تأمین کنند.

ارتفاع سیستمی که Airloom Energy پیشنهاد می‌دهد، بین ۱۰ الی ۳۰ متر است اما ارتفاع توربین‌های بادی سنتی به ۱۰۰ متر نیز می‌رسد. البته نزدیک‌تر بودن توربین‌ها به زمین ممکن است میزان انرژی تولیدشده را کاهش دهد.

فناوری توربین‌های بادی ایرلوم می‌تواند در مناطقی مانند فرودگاه‌ها و مناطق کوهستانی که با محدودیت ارتفاع مواجه‌اند یا جاهایی که مناظر باید دست‌نخورده باقی بماند، استفاده شود. به گفته نیل ریکنر، پتانسیل استفاده از این فناوری در پایگاه‌های نظامی باعث شده وزارت دفاع آمریکا نیز ۱.۲۵ میلیون دلار روی آن سرمایه‌گذاری کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی