ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آرم
مالی و سرمایه گذاری

شرکت آرم یک قدم دیگر به عرضه اولیه سهامش در بازار آمریکا نزدیک‌تر شد

شرکت آرم که معماری تراشه‌های پردازنده را توسعه می‌دهد، درخواست جدیدی را برای عرضه اولیه سهامش در بازار نزدک ارسال کرده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۰

شرکت آرم که معماری تراشه‌هایش تقریباً در همه گوشی‌های هوشمند وجود دارد، از سال 2016 تحت تملک سافت‌بانک ژاپن درآمد. این شرکت ژاپنی حالا پس از گذشت 5 ماه از مکاتبات اولیه درخصوص عرضه اولیه سهام این شرکت در آمریکا، درخواستی را به بازار بورس نزدک ارسال کرده است تا سهام این شرکت را با نماد ARM عرضه کند.

به گزارش تک‌کرانچ، در این اسناد اشاره‌ای به قیمت سهام این شرکت نشده است، اما سافت‌بانک اخیراً 24.99 درصد دیگر از سهام آرم را که در اختیار آن‌ها قرار نداشت، تصاحب کرد و حالا گفته می‌شود که ارزش این شرکت به 64 میلیارد دلار رسیده است. این رقم از افزایش دوبرابری ارزش این شرکت نسبت به رقم 32 میلیارد دلاری هفت سال پیش که سافت‌بانک برای خرید این شرکت پرداخت کرده بود، حکایت دارد.

ورود آرم به بورس، بزرگ‌ترین عرضه اولیه سهام سال 2023 خواهد بود

تحلیل‌گران انتظار دارند که عرضه اولیه سهام آرم بزرگ‌ترین عرضه اولیه سال 2023 باشد، اما همه آن‌ها با سافت‌بانک درباره ارزش این شرکت هم‌نظر نیستند. برای مثال، تحلیلگران شرکت Bernstein ماه پیش براساس بررسی‌های مقدماتی اطلاعات مالی موجود تخمین زدند که آرم حدود 40 میلیارد دلار می‌ارزد.

بااین‌حال، مشخص نیست که Bernstein با توجه به اطلاعات مالی جدید این شرکت از فرم عرضه اولیه F-1 که شامل سود خالص 524 میلیون دلاری از مجموع درآمد 2.62 میلیارد دلاری در سال مالی 2023 می‌شود، پیش‌بینی خود را تغییر می‌دهد یا خیر.

آرم در سال 2020 تصمیم داشت در معامله‌ای به ارزش 40 میلیارد دلار، به زیرمجموعه انویدیا تبدیل شود. اما این معامله نهایتاً در ماه فوریه 2022 به‌خاطر فشارهای رگولاتورها لغو شد. آرم حالا برای تأمین سرمایه‌های موردنیاز خود به‌دنبال عرضه اولیه سهامش است.

آرم در فرم F-1 از 22 نگرانی با عنوان «مؤلفه‌های ریسک» نیز نام برده. برای مثال، این شرکت نگران است که مشتریانش به‌جای استفاده از پردازنده‌های آرم تصمیم بگیرند مجوز معماری‌های این شرکت را تهیه کنند و پردازنده‌های خود را بسازند. احتمالاً به همین دلیل است که در ماه آوریل در گزارشی گفته شده بود آرم کار توسعه نیمه‌رساناهای پیشرفته خود را شروع کرده است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی