ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اپل و اندونزی
مالی و سرمایه گذاری

اندونزی برای رفع ممنوعیت آیفون خواستار سرمایه‌گذاری 1 میلیارد دلاری اپل شد

اپل برای رفع ممنوعیت آیفون 16 در اندونزی پیشنهاد سرمایه‌گذاری 100 میلیون دلاری داده بود، اما دولت انتظار دارد این رقم 10 برابر شود.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۱۴ آذر ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۰

اندونزی ماه گذشته فروش و استفاده آیفون 16 و سایر محصولات اپل را که پاییز امسال معرفی شدند، در این کشور ممنوع کرد. کوپرتینویی‌ها هم برای رفع این ممنوعیت پیشنهاد سرمایه‌گذاری 100 میلیون دلاری به دولت آن ارائه کردند که اندونزی آن را رد کرد و گفت این مبلغ باید بیشتر شود. اکنون این کشور آسیایی می‌گوید انتظار سرمایه‌گذاری یک‌میلیارد دلاری دارد و این شرکت باید طی یک هفته به این پیشنهاد پاسخ دهد.

براساس گزارش رویترز، وزیر سرمایه‌گذاری اندونزی به‌تازگی گفته دولت انتظار دارد اپل متعهد شود یک‌میلیارد دلار در این کشور سرمایه‌گذاری کند. «روزان روزلانی» (Rosan Roeslani)، وزیر سرمایه‌گذاری اندونزی، در جلسه‌ای به قانون‌گذاران گفت اگر اپل تصمیم بگیرد این کشور را به بخشی از زنجیره تأمین خود تبدیل کند، دولت انتظار سرمایه‌گذاری بیشتری دارد.

پیشنهاد اندونزی برای رفع ممنوعیت آیفون 16 اپل

اپل و اندونزی

اپل ابتدا اعلام کرد در اندونزی 109 میلیون دلار برای تأسیس آکادمی توسعه‌دهندگان سرمایه‌گذاری می‌کند. دولت اندونزی نیز گفت اپل در تحقق وعده خود کوتاهی کرده و فقط 95 میلیون دلار هزینه کرده است؛ درنتیجه فروش و استفاده از مدل‌های آیفون 16 را ممنوع کرد.

کمبود 14 میلیون دلاری سرمایه اپل باعث شد وزارت صنعت اندونزی گواهی ثبت IMEI گوشی‌های جدید اپل را که برای فروش دستگاه‌ها در این کشور لازم است، صادر نکند. سپس اپل گفت 10 میلیون دلار برای رفع ممنوعیت سرمایه‌گذاری می‌کند و با رد این پیشنهاد، رقم خود را 10 برابر کرد و به 100 میلیون دلار رساند اما اندونزی این پیشنهاد را رد کرد و اکنون می‌گوید باید اپل رقم سرمایه‌گذاری خود را دوباره 10 برابر کند و به یک‌میلیارد دلار برساند.

همچنین اندونزی هیچ چارچوب زمانی برای اجرای این سرمایه‌گذاری یک‌میلیارد دلاری تعیین نکرده و اپل درصورت توافق حتی می‌تواند در یک یا دو دهه در این کشور سرمایه‌گذاری کند.

روزان روزلانی در جلسه اخیر خود گفت هر شرکتی که از فروش در این کشور سود می‌برد، باید در کشور سرمایه‌گذاری و به ایجاد شغل کمک کند. اپل در اندونزی هیچ تأسیسات تولیدی ندارد اما از سال 2018 آکادمی‌های توسعه اپلیکیشن در آن راه‌اندازی کرده است. این کشور با جمعیتی حدود 280 میلیون نفر بازاری قدرتمند و روبه‌رشد برای اپل محسوب می‌شود.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی