مایکروسافت رسماً به باارزشترین شرکت تاریخ تبدیل شد
براساس آخرین معاملات مایکروسافت در بازار، ارزش این شرکت به 3.125 تریلیون دلار رسیده که بیشتر از هر شرکتی در تاریخ است.
مایکروسافت که چندی پیش مرز 3 تریلیون دلار را پشتسر گذاشته بود، حالا به ارزش بازار 3.125 تریلیون دلار رسیده و بالاتر از تمام شرکتهای تاریخ قرار گرفته است. پیشتر اپل در اوایل مردادماه در بالاترین نقطه خود، به ارزش بازار 3.09 تریلیون دلار دست یافته بود.
براساس اطلاعات بازار و به نقل از مجله Barron's، مایکروسافت آخرین معامله خود را با قیمت سهام 420.55 دلار به پایان رساند و اکنون ارزش آن 3.125 تریلیون دلار برآورد میشود. اپل درحالحاضر دارای ارزش بازار 2.916 تریلیون دلاری است.
بااینحساب، مایکروسافت اکنون نخستین شرکت تاریخ است که ارزش بازار آن از 3.1 تریلیون دلار عبور کرده. غول ردموند حالا ارزشمندترین شرکت جهان در طول تاریخ محسوب میشود و باید دید که تا چند وقت دیگر میتواند این عنوان را حفظ کند.
مایکروسافت به بالاترین ارزش بازار در تاریخ رسید
سازنده ویندوز با کمک ترند هوش مصنوعی، در بازار فناوری موفق شد تا رشد چشمگیری را در یک سال اخیر رقم بزند. قیمت سهام این شرکت در 12 ماه گذشته حدود 60 درصد رشد کرده و نام مایکروسافت حالا با پیشرفتهای این حوزه گره خورده است. بهعلاوه، همکاری نزدیک این شرکت با OpenAI، سازنده چتبات ChatGPT، به پیادهسازی فناوریهای هوش مصنوعی در نرمافزارهای مختلف این شرکت منجر شده است.
«ساتیا نادلا»، مدیرعامل مایکروسافت، همزمان با انتشار جدیدترین گزارش مالی این شرکت گفته بود: «ما با پیادهسازی هوش مصنوعی در تمامی لایههای پشته فناوری خود درحال جذب مشتریان جدید و کمک به افزایش بهرهوری و راندمان در تمامی صنایع هستیم.»
این شرکت حالا تمرکز خود را روی پیادهسازی قابلیتهای هوش مصنوعی در سیستمعامل ویندوز گذاشته است و احتمالاً با آپدیت ویندوز 11 24H2، تغییرات بزرگی را در این سیستمعامل رقم خواهد زد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
حس میکنم واسه اپل خیلی مهمه که رتبه اول رو داشته باشه واسه همین احتمالاً یه جوری مایکروسافت رو کنار میزنه دوباره.
ولی ای کاش سیستمعامل ویندوزفون رو رها نمی کرد
طرفدارای ویندوز فون احساسی با قضیه برخورد میکنن، مسئله اینه وقتی یه پلتفرمی جامعه کاربری کوچیکی داره کمپانی ها و توسعه دهنده ها دلیلی نمیبینن نرمافزار هاشونو برا اون پلتفرم توسعه بدن و وقتی یه پلتفرم نرمافزار های متنوعی نداشته باشه نمیتونه کاربر جذب کنه. برا همین این داستان یه چرخه نابودی برا ویندوز فون شده بود. البته مایکروسافت شاید میتونست این مشکلو حل کنه ولی دیر جنبید.