ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینتل
مالی و سرمایه گذاری

مایکروسافت و اینتل یک قرارداد 15 میلیارد دلاری برای تولید تراشه امضا کردند

براساس گزارش‌های منتشرشده، اینتل قرارداد جدیدی به ارزش بیش از 15 میلیارد دلار با مایکروسافت امضا کرده است که طی آن، تراشه‌های سفارشی غول ردموندی را تولید خواهد کرد. این همکاری در جریان رویداد Intel ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۰

براساس گزارش‌های منتشرشده، اینتل قرارداد جدیدی به ارزش بیش از 15 میلیارد دلار با مایکروسافت امضا کرده است که طی آن، تراشه‌های سفارشی غول ردموندی را تولید خواهد کرد. این همکاری در جریان رویداد Intel Foundry اعلام شده است و هنوز به‌طور دقیق مشخص نیست که تراشه‌های مذکور در چه زمینه‌ای استفاده خواهند شد.

بلومبرگ در گزارش خود از این موضوع اشاره کرده که مایکروسافت درحال برنامه‌ریزی برای طراحی داخلی پردازنده‌ها و شتاب‌دهنده‌های هوش مصنوعی است. «ساتیا نادلا»، مدیرعامل مایکروسافت، در بیانیه مطبوعاتی رسمی خود گفت:

«ما در آستانه یک تغییر پلتفرم بسیار هیجان‌انگیز هستیم که اساساً نحوه بهره‌وری را برای هر سازمان و کل صنعت تغییر می‌دهد.»

برای ساخت این تراشه‌ها از فرایند 18A اینتل استفاده خواهد شد که از زمان بازگشت «پت گلسینگر»، مدیرعامل شرکت، بخش بزرگی از نقشه راه آن بوده است. اینتل با عملیات کارخانه ریخته‌گری تراشه خود قصد دارد دوباره در صدر دنیای تراشه‌سازی قرار بگیرد و به‌نظر‌ می‌رسد که مایکروسافت اولین مشتری اصلی این پروژه باشد.

همکاری اینتل و مایکروسافت در حالی اعلام شده است که در حال حاضر شرکت‌های زیادی به دنبال تولید تراشه‌های خود هستند، اما همچنان چالش‌هایی بر سر راه آن‌ها وجود دارد. اینتل نیز اخیراً افتتاح یک کارخانه تراشه 20 میلیارد دلاری در «اوهایو» را تا سال 2026 عقب انداخت که افتتاح آن ابتدا برای سال 2025 برنامه‌ریزی شده بود.

در همین حال، این هفته در گزارشی گفته شده بود که اینتل ظاهراً برای ساخت تراشه در ایالات‌متحده، کمک‌هزینه 10 میلیارد دلاری از دولت بایدن دریافت خواهد کرد. همچنین ژاپن از انجام یک سرمایه‌گذاری 67 میلیارد دلاری خبر داده بود تا بتواند با وجود تنش‌هایی که بین چین و ایالات متحده وجود دارد، دوباره به غولی در صنعت تراشه تبدیل شود.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی