ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تسلا
مالی و سرمایه گذاری

ارزش بازار تسلا به‌دلیل کاهش تقاضا، 145 میلیارد دلار سقوط کرد

طبق گزارش بلومبرگ، سهام این شرکت از ماه قبل تاکنون بیش از 17 درصد سقوط کرده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۶

در کمتر از دو هفته، تقریباً یک‌پنجم ارزش سهام شرکت تسلا از بین رفته است، زیرا نگرانی‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد تقاضای مصرف‌کنندگان برای خودروهای برقی درحال کاهش است.

براساس گزارش بلومبرگ، کاهش سهام تسلا در اوایل ماه گذشته میلادی آغاز شده است که در آن زمان غول خودروهای برقی انتظارات رشد خود در طول سه‌ماهه سوم را کاهش داد. به‌دنبال این موضوع، اظهارنظرهای ناخوشایندی از سوی چندین شرکت خودروسازی جهانی و همچنین تحلیلگران وال‌استریت صورت گرفت. هلدینگ پاناسونیک (سازنده باتری) و شرکت سازنده تراشه ON Semiconductor Corp نیز هشدارهایی را برای صنعت خودروهای برقی اعلام کردند.

عملکرد تسلا در بازار سهام

هشدارهای صادرشده بر قیمت سهام تمام صنعت خودروسازی ایالات‌متحده تأثیر گذاشته است که همچنین درحال کشمکش با اتحادیه‌های کارگری بر سر دستمزد هستند. بااین‌حال، کاهش سهام تسلا بیشتر به‌چشم می‌آید: سهام این شرکت از 18 اکتبر تاکنون بیش از 17 درصد سقوط کرده و افت آن در شاخص‌های S&P 500 و Nasdaq 100 به‌ترتیب 2.8 و 3.4 درصد بوده است. به‌طور کلی، کاهش قیمت غول خودروسازی برقی حدود 130 میلیارد دلار از ارزش بازار آن را کاهش داده است.

«آدام جوناس»، تحلیلگر مورگان استنلی، در یادداشتی در مورد ضعف گسترده صنعت خودروسازی می‌گوید:

«در مرکز این مشکل، یک بخش متکی بر سرمایه وجود دارد که در میان دنیایی از افزایش هزینه‌ها، قیمت‌های پایین، افزایش نرخ‌ها و افت تقاضا، روی استراتژی‌های اثبات‌نشده EV سرمایه‌گذاری می‌کند. چیزی که ظاهراً سرمایه‌گذاران اکنون متوجه آن شده‌اند، این ایده است که ده‌ها میلیارد دلار پولی که روی خودروهای برقی سرمایه‌گذاری شده، ممکن است به‌جای افزایش ارزش، مخرب باشد.»

به‌طور کلی، چشم‌انداز بازار خودرو در طول سال‌های گذشته تیره و تار شده، زیرا نرخ‌های بهره بالا هزینه خرید خودرو را افزایش داده است. از طرف دیگر، افزایش تورم نیز بر توانایی مصرف‌کنندگان برای خریدهای بزرگ تأثیر گذاشته. خودروهای برقی که همچنان یک فناوری نسبتاً جدید هستند، اولین آسیب را از این مشکلات دیده‌اند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی