ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

WeWork
مالی و سرمایه گذاری

با وجود ورشکستگی WeWork، بنیانگذار آن همچنان 1.7 میلیارد دلار دارایی دارد

نیومان از سال 2010 تا 2019 به‌عنوان مدیرعامل در WeWork مشغول به‌کار بوده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۰

استارتاپ ارائه فضای کار مشترک WeWork در این هفته نهایتاً اعلام ورشکستگی کرد اما ظاهراً این موضوع تأثیری روی ثروت «آدام نیومان»، بنیانگذار آن نداشته است.

نیومان از سال 2010 تا 2019 به‌عنوان مدیرعامل در WeWork مشغول به‌کار بوده است. او سال 2019 از سمت مدیرعاملی استعفا کرد و بخش زیادی از حق رأی خود را نیز واگذار کرد. همین امر باعث شده تا اکنون پس از اعلام ورشکستگی WeWork، براساس شاخص میلیاردرهای بلومبرگ او همچنان 1.7 میلیارد دلار ارزش داشته باشد.

طبق گزارش‌های منتشر شده، WeWork که دو سال پس از تبدیل‌شدن به یک شرکت سهامی عام اعلام ورشکستگی کرد، 19 میلیارد دلار بدهی و 15 میلیارد دلار دارایی دارد.

مطمئناً شکست WeWork برای ثروت نیومان چندان بدون آسیب نیز نبوده است. هنگامی که در سال 2021 این استارتاپ به یک شرکت سهامی عام تبدیل شده بود، نیومن با در اختیار داشتن نزدیک به یک سوم سهام WeWork، دارای 2.3 میلیارد دلاری داشته است.

بنیانگذار منفور WeWork

اما از سویی دیگر، شواهد نشان می‌دهند نیومان که نشریه Fortune در گزارش خود از او با عنوان «منفور» یاد کرده است، موفق‌شده مقادیر بسیار زیادی از طریق WeWork دریافت کند. نام این مدیرعامل سابق 197 بار در پرونده سهام‌عام‌شدن شرکت ذکر‌شده است که پرداخت‌های متفاوتی را شامل می‌شود، از جمله قراردادهای 185 میلیون دلاری عدم رقابت، 106 میلیون دلار پرداخت تسویه حساب و 578 میلیون دلار برای سهام فروخته شده توسط Neumann's We Holdings به SoftBank.

همچنین در آن‌ها به یک وام 432 میلیون دلاری از SoftBank به نویمان اشاره شده است که با برخی از سهام او که در حال حاضر تقریباً بی ارزش است، تضمین شده بود. ورشکستگی WeWork همچنین برای شرکت سرمایه‌گذاری سافت‌بنک که توسط «ماسایوشی سان» میلیارد تأسیس و مدیریت می‌شود نیز زیان 11.5 میلیارد دلاری را به همراه داشته است.

نویمان اکنون مشغول استارتاپ جدیدی با نام Flow است که شرکت «اندریسن هوروویتز» 350 میلیون دلاری روی آن سرمایه‌گذاری کرده است. Flow املاک مسکونی چندخانواری را به کاربران ارائه می‌کند و هدف آن بهبود احساس مالکیت و اجتماع است.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی