ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

عینک واقعیت ترکیبی متا
گجت ها

متا مشغول توسعه عینک واقعیت ترکیبی سبک؛ احتمالاً سال‌ها تا عرضه باقی‌مانده است

ظاهراً متا دست از سر عینک واقعیت ترکیبی برنمی‌دارد و می‌خواهد محصولی سبک با امکان استفاده آسان در روزمره توسط کاربران را بسازد.

امیرحسین امام‌جمعه
نوشته شده توسط امیرحسین امام‌جمعه | ۸ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۰

گزارش‌های غیررسمی ادعا دارند که متا درحال توسعه یک عینک واقعیت ترکیبی جدید است که اندازه‌ای نه‌چندان بزرگ دارد و کاربران می‌توانند به‌راحتی از آن استفاده نمایند. البته ساخت چنین محصولی با موانع و چالش‌های مختلفی همراه است؛ در نتیجه احتمالاً در آینده نزدیک امکان عرضه آن به بازار وجود نخواهد داشت.

عینک واقعیت ترکیبی متا چه ویژگی‌هایی خواهد داشت؟

طبق گزارش منتشر شده توسط رسانه The Information، شرکت متا مشغول توسعه محصول سخت‌افزاری جدیدی است که احتمالاً یک عینک واقعیت ترکیبی با اندازه‌ای تقریباً مشابه با عینک دودی معمولی خواهد بود. گفته شده است که این محصول تحت کد Puffin در دست توسعه قرار دارد و گمان می‌رود تا سال ۲۰۲۷ شاهد عرضه عمومی آن نباشیم. همچنین احتمال دارد که متا اقدام به کنسل کردن پروژه در آینده کند و هیچ‌وقت خروجی نهایی از آن به بازار وارد نشود.

منابع داخلی عنوان کرده‌اند که عینک واقعیت ترکیبی جدید متا حدود ۱۱۰ گرم وزن خواهد داشت که آن را در دسته میان‌وزن بین محصولات این شرکت قرار می‌دهد. متا درحال‌حاضر عینک هوشمند Ray-Ban را با وزنی سبک‌تر در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است و در سوی دیگر هم محصولاتی بسیار سنگین‌تر مثل هدست واقعیت مجازی Quest 3 را در اختیار دارد. البته ساخت چنین عینکی آسان نخواهد بود و شاید باید انتظار یک افزونه جانبی شامل باتری و پردازنده را هم در کنار آن داشته‌باشیم. اپل هم در توسعه هدست ویژن پرو از همین رویه پیروی کرده و باتری دستگاه را به‌صورت خارجی و با اتصال سیمی طراحی کرده است.

عینک واقعیت ترکیبی متا

از دیگر ویژگی‌های نسبت داده شده به عینک واقعیت ترکیبی متا می‌توان به لنزهای پنکیک اشاره نمود. چنین لنزهای‌ی می‌توانند ضخامت دستگاه را کاهش دهند و تجربه کاربری بهتری را برای خریداران فراهم سازند. نمایش محتوا همزمان با دیدن محتوای پشت شیشه هم روی لنز مذکور امکان‌پذیر است؛ در نتیجه کاربر همزمان با مشاهده محیط اطراف خود، می‌تواند محتوای دلخواه را هم روی عینک در اختیار داشته‌باشد. پشتیبانی از فناوری تشخیص حرکات دست و چشم از دیگر امکانات احتمالی محصول آتی متا است.

گزارش اخیر نشان‌می‌دهد که متا به‌شدت روی ساخت محصولاتی با کاربرپسندی بیشتر نسبت به نمونه‌های فعلی سرمایه‌گذاری کرده است و به‌دنبال عینکی با ظاهر جذاب و استفاده آسان است که کاربران بتوانند به‌صورت روزمره از قابلیت‌های آن استفاده‌کنند. معمولاً هدست‌های واقعیت ترکیبی یا مجازی از وزن زیادی برخوردار هستند که در طولانی مدت می‌تواند خستگی عضلات سر و گردن را به‌دنبال داشته‌باشد. چندی پیش نیز خبر توقف پروژه ساخت عینک واقعیت ترکیبی پیشرفته از سوی متا منتشر شد که با نام La Joila شناخته می‌شد. انتظار می‌رود در پاییز امسال هم شاهد معرفی رسمی عینک‌های سری اریون از سوی این شرکت در رویداد Connect باشیم.

امیرحسین امام‌جمعه

امیر علاقه بسیاری به زمینه‌های مشترک زیست‌شناسی و فناوری دارد و در حوزه نگارش محتوای آموزشی و بررسی سرویس‌ها و اپلیکیشن‌ها فعال است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی