ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تیم کوک
استراتژی رشد

رئیس ضدانحصار اتحادیه اروپا درباره اجرای قانون DMA با تیم کوک دیدار کرد

«تیم کوک»، مدیرعامل اپل و «مارگرت وستاگر»، رئیس ضدانحصار اتحادیه اروپا، درباره مسائلی ازجمله سایدلودینگ و پرونده‌های رقابتی صحبت کردند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۰

اتحادیه اروپا با قانون بازارهای دیجیتال (DMA) تلاش کرده است که اپل را به ارائه تغییراتی در آیفون مجبور کند که البته چندان باب میل این غول فناوری نیست. حالا «تیم کوک»، مدیرعامل اپل، با «مارگرت وستاگر»، رئیس ضدانحصار اتحادیه اروپا، دیدار کرده و جلسه آن‌ها روی برخی جنبه‌های DMA ازجمله سایدلودینگ تمرکز داشته است. درحال‌حاضر اپل قرار است در پاسخ به DMA، از مارس آینده قابلیت سایدلودینگ یا نصب اپ و بازی از منابعی جز اپ استور را در اتحادیه اروپا فراهم کند.

از زمانی که «استیو جابز» مدیرعامل اپل بود، این شرکت با نصب برنامه‌های آیفون از منابعی به‌جز اپ استور مخالف بوده است، زیرا ادعا دارد که این کار می‌تواند باعث انتشار بدافزارها شود. درحالی‌که اپل برنامه‌هایی را که از طریق اپ استور نصب می‌شوند، بررسی می‌کند، اما این قابلیت برای برنامه‌هایی که از طریق استورهای شخص ثالث نصب می‌شوند، وجود ندارد.

جلسه تیم کوک و رئیس ضدانحصار اتحادیه اروپا

وستاگر و کوک در جلسه خود همچنین درمورد پرونده‌های قضایی مربوط به رقابت در اتحادیه اروپا، ازجمله مواردی که توسط اسپاتیفای علیه اپل موزیک ارائه شده بود نیز صحبت کردند.

همچنین در اواخر سال جاری، اپل پشتیبانی از استاندارد RCS را نیز به آیفون اضافه خواهد کرد. این ویژگی باعث می‌شود تا کاربران اندرویدی بتوانند راحت‌تر برای کاربران iOS پیام ارسال کنند و همچنین از ویژگی‌هایی که کاربران iMessage در اختیار دارند، مانند ارسال عکس و ویدیوهای باکیفیت نیز استفاده کنند.

اتحادیه اروپا از طریق قانون DMA به‌دنبال آن است که اپل را مجبور کند تا راهی را جهت دورزدن پلتفرم پرداخت درون‌برنامه‌ای این شرکت برای توسعه‌دهندگان فراهم کند و با این روش، از پرداخت کارمزد 30 درصدی به کوپرتینویی‌ها جلوگیری شود. در طول چند سال گذشته این موضوع به یک نبرد اساسی بین توسعه‌دهندگان و اپل تبدیل شده است و اتحادیه اروپا می‌خواهد اپل را وادار کند تا فناوری پرداخت مبتنی بر NFC خود را در دسترس سرویس‌های پرداخت شخص ثالث نیز قرار دهد.

برخی از این تغییرات، مانند سایدلودینگ، انتظار می‌رود که فقط در مدل‌های آیفون خریداری‌شده در 27 کشور عضو اتحادیه اروپا اعمال شود. بااین‌حال، موارد دیگری ازجمله پشتیبانی از RCS برای گوشی‌های آیفون سراسر جهان درنظر گرفته شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی