ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل
استراتژی رشد

«اریک اشمیت» از اظهارنظر علیه دورکاری کارمندان گوگل عقب‌نشینی کرد

«اریک اشمیت» به‌تازگی گفته بود که دورکاری باعث شده تا گوگل در رقابت هوش مصنوعی از شرکت‌هایی مانند OpenAI و انتروپیک عقب بیفتد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۰

«اریک اشمیت»، مدیرعامل سابق گوگل به‌تازگی گفته بود فرهنگ کار از خانه باعث شده گوگل در رقابت هوش مصنوعی از شرکت‌هایی مانند OpenAI و انتروپیک عقب بماند. حالا او اظهاراتش را پس گرفته است.

براساس گزارش وال‌استریت‌ژورنال، اشمیت در ایمیلی گفته است:

«من درمورد گوگل و ساعات کاری آن اشتباه صحبت کردم. از اشتباهم پشیمانم.»

اشمیت که بیش از 5 سال پیش هیئت‌مدیره آلفابت، شرکت مادر گوگل را ترک کرد، در جلسه گسترده‌ای در دانشگاه استنفورد صحبت کرده بود. او در پاسخ به سؤالی درمورد رقابت گوگل با OpenAI از سیاست‌های این شرکت برای کار از خانه انتقاد کرده بود.

مدیرعامل سابق گوگل در صحبت‌هایش گفته بود:

«گوگل تصمیم گرفته تعادل کار و زندگی، زود به خانه رفتن و دورکاری برایش مهم‌تر از پیروزی در رقابت باشد. دلیل موفقیت استارتاپ‌ها این است که مردم در آن‌ها سخت کار می‌کنند.»

استنفورد آنلاین، بخشی از دانشگاه که دوره‌های آنلاین ارائه می‌کند، چند روز پیش ویدیوی سخنرانی اشمیت را در یوتوب منتشر کرد. این ویدیو که تا بعدازظهر همان روز بیش از 40 هزار بازدید گرفته بود، حالا به حالت خصوصی درآمده است. اشمیت به وال‌استریت‌ژورنال گفته ویدیو به درخواست خودش از حالت عمومی خارج شده است.

گوگل و OpenAI از زمان همه‌گیری سیاست‌های مشابهی برای بازگشت به دفتر وضع کرده‌اند. هر 2 شرکت از سال 2022 کارمندانشان را موظف کرده‌اند 3 روز در هفته به دفتر بیایند.

واکنش اتحادیه کارگران آلفابت درباره شیوه‌ کار در گوگل

پس از انتشار سخنان اشمیت، اتحادیه کارگران آلفابت که شامل بیش از 1000 کارمند مستقر در ایالات متحده و کانادا می‌شود، با انتشار پستی در ایکس نوشت:

ترتیب کاری منعطف روند کار ما را آهسته نمی‌کند. [در عوض] عواملی مانند کمبود نیرو، تغییر اولویت‌ها، اخراج مداوم، دستمزدهای راکد و پیگیری‌نشدن پروژه‌ها از سوی مدیریت هر روز سرعت کار کارگران گوگل را کاهش می‌دهد.»

باوجوداین‌، اشمیت به فهرست بلندبالایی از رهبران شرکت‌ها با حضور «جیمی دیمون»، مدیرعامل JPMorgan، و «ایلان ماسک»، مدیرعامل تسلا، می‌پیوندد که از سیاست‌های دورکار انتقاد کرده‌اند و اعتقاد دارند این سیاست‌ها کارآمدی و رقابتی‌ بودن شرکت‌ها را کم می‌کنند. ایلان ماسک نیز به کارمندان تسلا اعلام کرده است «حداقل 40 ساعت در هفته» باید در دفاتر حضور داشته باشند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی