ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ChatGPT
استراتژی رشد

چشم‌انداز جذاب سم آلتمن از آینده ChatGPT؛ دستیار دیجیتال همیشه همراه و همه‌فن‌حریف

طبق این دیدگاه، ChatGPT درنهایت به ابزاری تبدیل خواهد شد که همیشه فعال است و همه‌چیز کاربران را زیر نظر دارد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۳ تیر ۱۴۰۴ | ۱۰:۰۰

سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، به‌تازگی تصویر جدیدی از آینده ChatGPT ترسیم کرده که شبیه به نسخه‌ای پیشرفته از قابلیت ویندوز Recall مایکروسافت است. طبق گفته‌های آلتمن، ChatGPT در نهایت ابزاری خواهد بود که همیشه فعال است، همه‌چیز را زیر نظر دارد و در نقش یک دستیار دیجیتال همراه و هوشمند ظاهر می‌شود.

ChatGPT از زمان عرضه در سال 2020 مسیر طولانی‌ را طی کرده است. آلتمن اخیراً گفته بود که این هوش مصنوعی اکنون از هر انسانی قدرتمندتر است، اما هشدار می‌دهد که نباید به طور کامل به آن اعتماد کرد، زیرا هنوز در معرض «توهم» یا ارائه اطلاعات نادرست است.

آینده ChatGPT از نگاه سم آلتمن

او اخیراً در مصاحبه‌ای چشم‌انداز جذابی از آینده ChatGPT ارائه کرد و گفت:

«این ابزار همیشه فعال خواهد بود، همه‌چیز شما را زیر نظر دارد، می‌داند چه زمانی باید به شما پیام بدهد و چه زمانی باید کاری را به نمایندگی شما انجام دهد.»

توصیف مدیرعامل OpenAI احتمالاً شما را هم به یاد قابلیت جنجالی Recall مایکروسافت برای ویندوز انداخته است که با ثبت لحظه‌به‌لحظه فعالیت‌ کاربران روی کامپیوترهای مجهز به Copilot، از آن یک آرشیو تولید می‌کند.

او همچنین اشاره کرده که نسخه آینده ChatGPT فراتر از پاسخ‌های متنی و تولید تصویر پیش خواهد رفت و نقش یک همراه و دستیار هوشمند در زندگی روزمره ما را ایفا می‌کند.

بااین‌حال، آلتمن اعتراف کرده که کامپیوترهای کنونی برای دنیایی بدون هوش مصنوعی طراحی شده‌اند و ممکن است برای نسخه‌های پیشرفته‌تر ChatGPT نیاز به سخت‌افزار جدید باشد. او البته گفت کاربران از این موضوع استقبال خواهند کرد اگر دستگاه جدیدی با این ویژگی‌ها عرضه شود.

این چشم‌انداز به‌طور قابل توجهی به نتیجه مذاکرات مالی بین مایکروسافت و OpenAI وابسته است. گزارش‌ها حاکی است که مایکروسافت تمایل دارد کنترل بیشتری روی شرکت داشته باشد و در صورت عدم توافق، ممکن است به همکاری فعلی تا سال 2030 اکتفا کند. از سوی دیگر، احتمال دارد OpenAI با معرفی سریع یک دستیار هوش مصنوعی کد نویسی پیشرفته، همکاری خود را زودتر از موعد با مایکروسافت پایان دهد. این اتفاق می‌تواند آغازکننده نبردهای حقوقی طولانی میان غول‌های فناوری باشد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی