ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سرطان و تناسب اندام
سلامت

پژوهش جدید: تناسب اندام می‌تواند احتمال مرگ بیماران سرطانی را نصف کند

محققان دریافتند احتمال مرگ بیماران سرطانی که تناسب اندام دارند، در مقایسه با بیمارانی با قدرت عضلانی ضعیف، 31 تا 46 درصد کمتر است.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۷ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

پژوهش جدید نشان داده قدرت عضلانی و تناسب اندام می‌تواند شانس بقای بیماران سرطانی را افزایش دهد. به گفته محققان، قدرت جسمانی و آمادگی بدنی خوب می‌تواند خطر مرگ بیماران سرطانی را تقریباً به نصف کاهش دهد.

براساس گزارش گاردین، محققان دانشگاه ادیث کوان (Edith Cowan University) در استرالیا دریافتند احتمال مرگ بیمارانی که تناسب اندام داشتند، در مقایسه با بیمارانی با قدرت عضلانی و آمادگی قلبی و تنفسی ضعیف، به‌طور میانگین 31 تا 46 درصد کمتر است.

رابطه تناسب اندام با کاهش احتمال مرگ بیماران سرطانی

براساس مقاله منتشرشده در ژورنال بریتانیایی Sports Medicine، محققان داده‌های سلامتی تقریباً 47 هزار بیمار مبتلا به انواع سرطان در مراحل مختلف را تجزیه‌وتحلیل کردند و متوجه شدند قدرت عضلانی و آمادگی جسمانی خوب با کاهش قابل‌توجه خطر مرگ به هر دلیلی در افراد مبتلا به سرطان مرتبط است.

رابطه تناسب اندام با کاهش مرگ بیماران سرطانی

به گفته محققان قدرت عضلانی و تناسب اندام با 8 تا 46 درصد خطر مرگ کمتر به هر دلیلی در بیماران مبتلا به سرطان مرحله 3 یا 4 همچنین میان مبتلایان به سرطان ریه یا گوارش 19 تا 41 درصد خطر مرگ کمتر به هر دلیلی همراه بود.

براساس مقاله دیگری که به‌تازگی در Sports Medicine منتشر شده، دور کمر باریک‌تر با ورزش منظم در کاهش خطر ابتلا به سرطان بسیار مؤثر است. در این پژوهش، محققان داده‌های بیش از 315 هزار نفر را بررسی کرده‌اند. محققان می‌گویند افراد هم باید ورزش کنند هم وزن خود را پایین نگه دارند تا بیشترین مقاومت را در برابر ابتلا به سرطان داشته باشند.

دکتر «هلن کروکر»، دستیار مدیر تحقیقات و سیاست‌گذاری در صندوق تحقیقات سرطان جهانی، می‌گوید: «این یافته‌ها بر اهمیت رویکرد سبک زندگی برای کاهش خطر سرطان تأکید می‌کند. حفظ وزن مناسب، به‌ویژه داشتن دور کمر در حد توصیه‌شده، و فعالیت بدنی همراه با رژیم غذایی سالم، همگی گام‌های مهمی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان هستند.»

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی