ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوی طلایی کف اقیانوس آرام
میان رشته ای

یک گوی طلایی عجیب و ناشناخته در کف اقیانوس آرام کشف شد [تماشا کنید]

دانشمندان در کف اقیانوس آرام در نزدیکی آلاسکا یک گوی طلایی‌رنگ اسرارآمیز پیدا کرده‌اند که ماهیتی ناشناخته دارد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۰

دانشمندان در کف اقیانوس آرام در نزدیکی آلاسکا یک گوی یا تخم طلایی اسرارآمیز را پیدا کرده‌اند که نمی‌دانند چه ماهیتی دارد. این گوی که بافتی شبیه به موجودات زنده دارد، در برخی گمانه‌زنی‌ها حتی به موجودات بیگانه نسبت داده شده است.

به گزارش گاردین، پژوهشگران اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا (NOAA) در عمق حدوداً 3.3 کیلومتری اقیانوس آرام یک شیء نرم و طلایی‌رنگ را پیدا کرده‌اند که سوراخی درون آن به‌چشم می‌خورد. دانشمندان درحال‌حاضر مشغول انجام آزمایش‌های مختلف روی این شیء هستند تا ماهیت آن را مشخص کنند.

محققان با استفاده از تجهیزات رباتیک از راه دور، این گوی طلایی را پیدا کرده و با کمک یک بازوی مکانیکی با سطح آن ارتباط برقرار کردند و متوجه شدند که این گوی سطحی نرم و پوست‌مانند دارد و زیر آن بافتی شبیه به اسفنج به‌چشم می‌خورد. این اکتشاف در مأموریت Seascape Alaska 5 انجام شد که پخش زنده آن در اینترنت صورت گرفت.

کشف گوی طلایی در کف اقیانوس با شکل عجیب و ماهیت ناشناخته

پژوهشگران در حین بررسی این گوی در کف دریا، نظریه‌هایی را درباره آن مطرح کردند. یکی از این نظریه‌ها تخم‌گذاری در کف اقیانوس بود و حفره روی آن به خروج موجود تازه متولد یا حمله یک شکارچی نسبت داده شد. یکی از محققان همچنین به‌شوخی گفت: «امیدوارم وقتی به آن دست می‌زنیم، چیزی از داخلش بیرون نیاید. این ماجرا مثل سرآغاز فیلم‌های ترسناک است.»

موجودات مختلفی ازجمله کوسه‌ها وجود دارند که در کف دریا تخم می‌گذارند. اسفنج‌ها هم نمونه‌ای از موجودات دریایی هستند که می‌توانند به صخره‌ها بچسبند و آنجا زندگی کنند. برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی هم این شیء را به تخم یک موجود بیگانه فضایی تشبیه کرده‌اند.

اگرچه بررسی‌های دانشمندان همچنان ادامه دارد، اما به‌نظر می‌رسد که نظریه تخم‌گذاری یکی از موجودات دریایی دراین‌باره محتمل‌تر است. البته باید دید که این تخم مربوط به گونه‌های شناخته‌شده است یا با یک گونه جدید طرف هستیم.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی