ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایلان ماسک و مرگ
میان رشته ای

ایلان ماسک در مخالفت با جاودانگی بشر: فکر می‌کنم همه باید یک روز بمیریم

این میلیاردر برخلاف برخی از رهبران دره سیلیکون علاقه‌ای به زندگی طولانی و ابدی ندارد.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۹:۰۰

«ایلان ماسک»، مدیرعامل تسلا، در مصاحبه اخیرش درباره جاودانگی و اهمیت مرگ صحبت کرده است. او می‌گوید اگر مردم بیش از حد عمر کنند، شرایطی به وجود می‌آید که مانع بروز ایده‌های جدید می‌شوند. این میلیاردر برخلاف برخی رهبران دره سیلیکون علاقه‌ای به زندگی طولانی و ابدی ندارد.

براساس گزارش اینسایدر، ایلان ماسک در جریان مصاحبه‌ای در جشنواره بین‌المللی خلاقیت Cannes Lions گفت هیچ سرمایه‌گذاری در صنعت افزایش طول عمر انجام نداده است. دراین‌باره گفت:

«من فکر می‌کنم مهم است که حداقل در نقطه‌ای [از زندگی] بمیریم. اگر مدتی طولانی زندگی کنیم، فکر می‌کنم این امر جامعه را متحجر می‌کند. دراین‌صورت هیچ تغییری در مدیریت اتفاق نمی‌افتد؛ مدیر هرگز نمی‌میرد.»

نظرات ایلان ماسک درباره تلاش‌ها برای افزایش طول عمر انسان

ایلان ماسک و مرگ

ایلان ماسک می‌گوید افزایش طول عمر و زندگی بدون مرگ می‌تواند مانع ایجاد ایده‌های جدید شود؛ زیرا مردم اگر عمر ابدی داشته باشند، نظرشان را تغییر نخواهند داد. او به‌شوخی می‌گوید:

«به برخی از بدترین افراد جهان فکر کنید، می‌خواهید چقدر زندگی کنند؟»

ماسک در گذشته نیز اظهارات مشابهی کرده است. سال 2021، مرگ را مهم خواند و افزود فکر نمی‌کند کسی باید مدتی بسیار طولانی زندگی کند. ایلان ماسک درحالی این نظرات را بیان می‌کند که چند نفر از همتایانش در دره سیلیکون فعالیت‌های مختلفی برای افزایش طول عمر خود کرده‌اند و از ثروت‌شان برای مبارزه با اثرات پیری استفاده می‌کنند.

«جف بزوس»، بنیان‌گذار آمازون و «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI همگی در شرکت‌هایی سرمایه‌گذاری کرده‌اند که تلاش می‌کنند پیری را در سطح سلولی معکوس کنند. «سرگئی برین»، هم‌بنیان‌گذار گوگل، از ثروت خودش برای مبارزه با بیماری‌های مرتبط با افزایش سن، مانند سرطان و بیماری پارکینسون بهره می‌برد.

البته ایلان ماسک مدت‌هاست نگران تأثیرات پیری بر جهان بوده است. پیش‌ازاین، هشدار داده بود که اگر مردم بچه‌دار نشوند، جامعه ممکن است دچار مشکل شود. او نرخ پایین زادوولد را یکی از بزرگ‌ترین خطرات برای تمدن ذکر کرده است.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • مهدی
    مهدی | ۳۱ خرداد ۱۴۰۳

    چه جالب
    اصلا نمیدونستم همه‌مون باید یه روزی بمیریم!

مطالب پیشنهادی