ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نورالینک
میان رشته ای

نورالینک ظاهراً از مشکل جداشدن رشته‌های ایمپلنت از مغز مطلع بوده است

ظاهراً نورالینک در طی آزمایشات حیوانی که پیش‌ازاین انجام داده بود، از مسئله جداشدن رشته‌های ایمپلنت از بافت مغز مطلع شده بود.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۸:۳۰

هفته گذشته استارتاپ «ایلان ماسک» یعنی نورالینک اعلام کرد که ایمپلنت مغزی اولین دریافت‌کننده انسانی آن دچار مشکل شده است. اکنون به گفته منابع آگاه، ظاهراً این شرکت سال‌هاست از این مسئله اطلاع داشته است.

براساس منابع آگاه رویترز، ظاهراً نورالینک در طی آزمایشات حیوانی که پیش‌ازاین انجام داده بود، از مسئله جداشدن رشته‌های ایمپلنت از بافت مغز مطلع شده بود.

طبق آزمایش‌های این ایمپلنت روی حیوانات، نورالینک می‌دانست که ممکن است رشته‌های این تراشه از بافت مغز جدا شوند و به الکترودهای حساسی که سیگنال‌های مغز را رمزگشایی می‌کنند، آسیب بزنند. بااین‌حال به گفته منابع آگاه، این شرکت خطر این امر را کم دانسته و طراحی ایمپلنت را تغییر نداده است.

مشکل جداشدن رشته‌های ایمپلنت نورالینک از بافت مغز

نورالینک درحال آزمایش ایمپلنت خود است تا بیماران فلج بتوانند با استفاده از این تراشه و تنها با فکرکردن، برخی کارها را انجام دهند. این ایمپلنت می‌تواند برای افراد مبتلا به آسیب نخاعی امیدوارکننده باشد. بااین‌حال این شرکت هفته گذشته اعلام کرد که رشته‌های ریز این ایمپلنت که از موی انسان نیز نازک‌تر هستند، در اولین آزمایش انسانی از بافت مغز بیمار خارج شدند و در نتیجه الکترودهای کمتری برای اندازه‌گیری سیگنال‌های مغزی وجود دارد.

نورالینک می‌گوید با ایجاد تغییرات و اصلاح الگوریتم این ایملپنت توانسته توانایی آن برای نظارت بر سیگنال‌های مغزی بیمار خود را بازیابی کند. همچنین این شرکت قصد داشت به‌عنوان یک راه‌حل، ایمپلنت را از بین ببرد، اما این مشکل خطر مستقیمی برای ایمنی بیمار ایجاد نکرده بود.

همچنین ظاهراً سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) از مشکل احتمالی رشته‌های ایمپلنت نورالینک آگاه بوده، زیرا این شرکت نتایج آزمایش‌های حیوانی را برای دریافت مجوز آزمایش‌های انسانی در اختیار این سازمان قرار داده بود. البته FDA در سال 2022، درخواست نورالینک برای شروع آزمایشات انسانی را به دلیل مشکل جداشدن رشته‌ها رد کرده بود، اما نورالینک آزمایش‌های حیوانی دیگری را برای رفع این نگرانی‌ها انجام داد و FDA در سال 2023 مجوز شروع آزمایش بر روی انسان را به این شرکت اعطا کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی