ارتش آمریکا میخواهد به نیروهای خود در میدان نبرد بهصورت بیسیم برق برساند
این فناوری پیشرفته میتواند به ارتش آمریکا کمک کند تا نیازی به حمل سوخت و باتریهای سنگین نداشته باشند.
ارتش ایالات متحده آمریکا با شرکت Raytheon قراردادی برای کار روی فناوری پرتوهای انتقال انرژی و بهعبارت سادهتر برق بیسیم بسته است. چنین فناوری پیشرفتهای میتواند به ارتش کمک کند نیازی به حمل سوخت و باتریهای سنگین به میدانهای نبرد نداشته باشد.
براساس اعلام شرکت Raytheon، پرتوهای برق بیسیم نیاز سربازان به حمل سوخت و باتریهای اضافی را کاهش میدهد، انتقال تدارکات مختلف را آسان میکند و موقعیت مکانی آنها نیز در میدان نبرد بهتر مخفی میماند. علاوهبراین، برق بیسیم جریان یکنواخت انرژی را در میدان نبرد امکانپذیر میکند و دریافت و تحویل انرژی به حسگرها و تجهیزات را بدون نیاز به حمل سوختهای آسیبپذیر ممکن میکند.
توسعه فناوری برق بیسیم برای ارتش آمریکا
اگر تصاویر پیشروی ارتشها را در میدان نبرد دیده باشید، میدانید هر سرباز بسته به موقعیت خطوط تدارکات میتواند پیش برود؛ به عبارتی پیادهنظامها با سرعتی محدودی میتوانند به جلو حرکت کنند. اگر آنها خیلی سریع پیش بروند، خطوط تدارکات از آنها جا میماند و دسترسیشان به غذا، مهمات، دارو و مهمتر از آن منابع سوخت و برق قطع میشود.
همچنین سرباز آمریکایی معمولی تا 64 کیلوگرم بار را بر پشت خود حمل میکند که بخشی زیادی از این بار به باتری اختصاص دادر که برای کارکردن تجهیزات است. درکل نهفقط نگهداری و حمل چنین تجهیزاتی بسیار دشوار است، بلکه خطر امنیتی برای مخفی نگهداشتن سربازان به همراه دارد.
اکنون فناوری پیشرفته Raytheon بسیاری از تجهیزات تأمین انرژی سنتی را با پرتوهایی از امواج مایکروویو منسجم پرانرژی جایگزین میکند. این امواج میتوانند در گیرنده مقصد به برق تبدیل شوند. البته ایده برق بیسیم جدید نیست و از زمان «نیکولا تسلا»، مخترع مشهور، وجود داشته است اما هیچوقت چنین ایدهای در مقیاس بزرگ رنگ واقعیت به خود نگرفت و شاید تنها چیزی که امروزه از این فناوری شاهدش هستیم، شارژرهای بیسیمی است که برای شارژ گوشی و گجتها از آنها استفاده میکنیم.
شرکت Raytheon نیز سابقهای طولانی در انتقال انرژی بیسیم دارد که به دهه 1960 بازمیگردد. این شرکت هنوز رکورد بالاترین انتقال انرژی و طولانیترین برد را دارد. در سالهای اخیر نیز این شرکت روی توسعه فناوریهای پیشرفته متمرکز شده است تا توان بیسیم را در بردهای طولانی فعال کند و آنها را در سیستمهای آینده بگنجاند. ارتش آمریکا نیز میخواهد از این فناوری در آینده بهره ببرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چرا برای استفاده غیر نظامی هم توسعهش نمیدین که مردم هم استفاده کنن ؟