ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اتحادیه اروپا و آمریکا
اینترنت و شبکه

توافق مهم اتحادیه اروپا و آمریکا؛ شرکت‌ها می‌توانند اطلاعات کاربران را به ایالات‌متحده ببرند

اتحادیه اروپا و آمریکا با یکدیگر بر سر چهارچوبی توافق کردند تا شرکت‌های فناوری بتوانند اطلاعات کاربران را بین این دو قاره جابه‌جا کنند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۱ تیر ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۰

اتحادیه اروپا و ایالات‌متحده آمریکا با یکدیگر توافقی را امضا کرده‌اند که اجازه می‌دهد اطلاعات آزادانه بین این دو منطقه جغرافیایی جابه‌جا شود. این قانون بیش از همه احتمالاً به شرکت‌های فناوری و شبکه‌های اجتماعی کمک خواهد کرد تا کمتر از قبل از سوی اروپا برای انتقال اطلاعات کاربران تحت فشار قرار بگیرند.

کمیسیون اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد که با آمریکا بر سر چهارچوب همکاری جدیدی برای حفظ حریم خصوصی داده‌ها به توافق رسیده است. این همکاری اطمینان می‌یابد که کالاها و خدمات در هر دو سمت اقیانوس اطلس در امان می‌مانند. توافق جدید اروپا و آمریکا که با نام Data Privacy Framework معرفی شده است، اجازه انتقال امن داده از کشورهای عضو این اتحادیه به خاک آمریکا را می‌دهد.

این بیانیه می‌گوید چهارچوب همکاری آن‌ها شامل تدابیر امنیتی لازم برای رفع نگرانی‌های دیوان عدالت اروپا ازجمله درزمینه محدودسازی دسترسی به اطلاعات شهروندان این اتحادیه توسط سرویس‌های اطلاعاتی ایالات‌متحده و پیاده‌سازی دادگاهی برای بازبینی شرایط حفاظت از داده‌ها (DPRC) خواهد بود که همه اروپایی‌ها می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند. این دادگاه می‌تواند دستور حذف داده‌هایی را بدهد که ممکن است با زیرپاگذاشتن مقررات جدید گردآوری شده باشند.

انتقال اطلاعات کاربران اتحادیه اروپا به خاک آمریکا ممکن شد

این چهارچوب همکاری توسط وزارت بازرگانی آمریکا اجرا و رصد می‌شود و کمیسیون تجارت فدرال (FTC) نیز شرکت‌های آمریکایی را وادار به تبعیت از مفاد و شرایط آن خواهد کرد. آن دسته از شهروندان اروپایی که علیه گردآوری داده‌ها اعتراض داشته باشند، می‌توانند آزادانه از مکانیزم‌های مستقل برای حل اختلافات خود استفاده کنند.

شرکت‌های آمریکایی برای استفاده از این توافق باید مجموعه‌ای از تعهدات مربوط به حریم خصوصی را بپذیرند. برای مثال، آن‌ها باید قبول کنند که هرگاه دیگر نیازی به داده‌های شخصی کاربران نداشتند، آن‌ها را حذف کنند. به‌علاوه، در هنگام به‌اشتراک‌گذاری این داده‌ها با اشخاص ثالث، باید تدابیر حفاظتی خاصی در نظر گرفته شود.

این توافق در شرایطی حاصل شده است که سه سال پیش دادگاهی در اتحادیه اروپا علیه Privacy Shield حکم مهمی را صادر کرد. این پروتکل به شرکت‌های آمریکایی اجازه می‌داد تا اطلاعات شهروندان اتحادیه اروپا را گردآوری و پردازش کنند. درنتیجه شرکت‌هایی مثل متا و آمازون که وابستگی شدیدی به گردآوری اطلاعات کاربران دارند، با مشکلات بزرگی روبه‌رو شدند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی