ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

دادگاه آمریکایی
اینترنت و شبکه

یک قاضی فدرال دولت آمریکا را از سانسور صدای مخالفان در شبکه‌های اجتماعی منع کرد

دادگاهی در آمریکا اعلام کرد که دولت بایدن نمی‌تواند با شرکت‌های شبکه‌های اجتماعی ارتباط بگیرد تا صدای مخالفانش را قطع کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۰

یک قاضی فدرال در ایالات‌متحده، دولت آمریکا و مقامات آن را از برقراری ارتباط با شرکت‌های شبکه‌های اجتماعی منع کرد. دادگاه باور دارد که دولت از طریق این ارتباط مشغول سانسور صدای مخالفان و محافظه‌کاران بوده، درحالی‌که انتشار نظرات مخالفان تحت حفاظت متمم اول قانون اساسی مشکلی نداشته است.

قاضی «تری ای. داتی»، در پرونده شکایت دادستانان لوئیزیانا و میزوری علیه «جو بایدن» و دیگر مقامات ارشد دولت آمریکا ازجمله «آنتونی فاوچی» و «ویوک مورتی»، جراح کل ایالات‌متحده، اعلام کرد که مسئولان دولت دیگر نمی‌توانند با شبکه‌های اجتماعی ارتباط برقرار کنند.

شاکیان این پرونده مدعی بودند که دولت با متا، توییتر و یوتوب تبانی کرده است تا صدای مخالفان را در موضوعاتی مثل واکسن کرونا، قرنطینه و سیاست‌های استفاده اجباری از ماسک در دوران همه‌گیری، صحت انتخابات 2020، ماجرای لپ‌تاپ «هانتر بایدن» و به‌طور کلی سیاست‌های دولت بایدن و مقامات آن سانسور کند.

واکنش غیررسمی دولت آمریکا به این حکم چیست؟

یک منبع ناشناس از کاخ سفید درباره این حکم به نیویورک تایمز گفته است: «دیدگاه ما همیشه این بوده که شبکه‌های اجتماعی مسئولیت مهمی را بر عهده دارند تا متوجه اثرات پلتفرم‌های خود بر شهروندان آمریکا باشند، اما درعین‌حال باید به‌صورت مستقل تصمیم بگیرند که می‌خواهند چه اطلاعاتی را به مردم ارائه کنند.»

بر طبق این حکم، دولت آمریکا از برقراری ارتباط با شبکه‌های اجتماعی به‌منظور سانسور محتواهایی که تحت حفاظت متمم اول قانون اساسی قرار دارند، منع شده است. بااین‌حال، مقامات در مواردی مثل پست‌های مربوط به فعالیت‌های مجرمانه، تهدید علیه امنیت ملی، تهدید علیه امنیت انتخابات، تهدید علیه ایمنی مردم و اقدام برای شناسایی، جلوگیری یا کاهش حملات سایبری می‌توانند همچنان با این شرکت‌ها در ارتباط باشند.

قاضی تری داتی به‌طور خاص از وزیر امنیت میهن، رئیس سازمان امنیت زیرساخت‌ها و امنیت سایبری و رئیس کارگروه نفوذ خارجی FBI نام برده و آن‌ها را از ایجاد ارتباط با شرکت‌های شبکه‌های اجتماعی منع کرده است. این افراد همچنین نمی‌توانند با گروه‌های آکادمیکی که درزمینه شبکه‌های اجتماعی تمرکز دارند، نظیر رصدخانه اینترنت استنفورد، Election Integrity Partnership و Virality Project، همکاری کنند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • Death Lake
    Death Lake | ۱۴ تیر ۱۴۰۲

    اونوقت اینجا دروغ رو جایگزین حرف های مخالفین میکنن و همه رو تبدیل موافقت میکنن 😑

    • Amirh2
      Amirh2 | ۱۴ تیر ۱۴۰۲

      نه بابا!! این ها هم لابد آمریکایی های مقیک ایران اند که هر روز یه چیزی می گن که روان مردم رو خراب کنند و دروغ می کنند ضد کشور کسی هم کاری باهاشون نداره!!!

    • Amirh2
      Amirh2 | ۱۴ تیر ۱۴۰۲

      دولت آمریکا هم گفت باشه مثل تمامی نقض قوانینی که در گذشته کرده:))) طرف توی چشم مردم زل می زنه از آزادی بیان می گه در حالی که داره مخالف رو خفه می کنه و استاندارد دوگانه اش توی چشم مخاطبه
      یادآوری: یه نگاهی به تعقیب حمله کنندگان به کنگره آمریکا و حتی کسانی که فقط حمایت ازشون کردند ولی دخالت نکردند بکنید

مطالب پیشنهادی