ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل اتحادیه اروپا
اینترنت و شبکه

گوگل با راستی‌آزمایی محتواهای یوتوب و موتور جستجوی خود در اروپا مخالفت کرد

گوگل باور دارد بررسی حقایق برای خدمات جستجو و یوتوب نامناسب و غیرمؤثر است.

مونا طحان
نوشته شده توسط مونا طحان | ۲۹ دی ۱۴۰۳ | ۲۰:۰۰

گوگل اعلام کرده است کار سازمان‌های راستی‌آزمایی محتوا را در بخش خدمات جستجو و یوتوب پیاده‌ نخواهد کرد. این تصمیم پیش از اجرای برنامه‌های اتحادیه اروپا برای وضع قوانین جدید تحت قانون خدمات دیجیتال (DSA) به‌منظور مقابله با اطلاعات نادرست اتخاذ شده است.

طبق گزارش «TheVerge»، این شرکت سال 2022 مجموعه‌ای از تعهدات داوطلبانه اتحادیه اروپا را امضا کرده بود که هدف آن کاهش تأثیر اطلاعات نادرست در فضای آنلاین بود اما اکنون گوگل تصمیم گرفته تمامی تعهدات مرتبط با راستی‌آزمایی محتواها را کنار بگذارد.

گوگل به راستی‌آزمایی محتواها در اروپا تن نمی‌دهد

«کنت واکر»، رئیس بخش امور جهانی گوگل، در نامه‌ای به کمیسیون اروپا تأکید کرده بررسی حقایق برای خدمات گوگل نامناسب و غیرمؤثر است. او اعلام کرد این شرکت پیش از رسمی‌ شدن قوانین جدید، از تمام تعهدات خود برای بررسی محتواها به‌منظور مقابله با اطلاعات نادرست عقب‌نشینی خواهد کرد.

گوگل و اتحادیه اروپا

درحال‌حاضر، دستورالعمل اتحادیه اروپا برای مقابله با اطلاعات نادرست شرکت‌ها را به همکاری با سازمان‌های راستی‌آزمایی در تمامی کشورهای عضو اتحادیه، شفافیت در تبلیغات سیاسی همچنین تحلیل حساب‌های جعلی و دیپ‌فیک‌ها متعهد می‌کند. البته این تعهدات هنوز الزام‌آور نیستند.

گوگل تنها شرکت آمریکایی نیست که با قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا مقابله می‌کند. پلتفرم‌هایی مانند توییتر (اکنون با نام ایکس) نیز از این تفاهم‌نامه خارج شده‌اند و متا نیز برنامه راستی‌آزمایی محتواهای خود را در آمریکا متوقف کرده است. هنوز مشخص نیست کدام بخش‌های این تعهدات به قوانین رسمی تبدیل خواهند شد. طبق اعلام کمیسیون اروپا، این قانون ممکن است اوایل سال 2025 اجرایی شود.

 اتحادیه اروپا

پیش‌بینی می‌شود در آینده چالش‌های بیشتری میان گوگل و قانون‌گذاران اتحادیه اروپا به‌ وجود بیاید، به‌ویژه باتوجه‌به تلاش‌های مداوم برای وضع قوانین سخت‌گیرانه‌تر در زمینه نظارت بر اطلاعات آنلاین. این اختلافات می‌تواند تأثیر گسترده‌ای بر نحوه عملکرد شرکت‌های فناوری بزرگ در بازارهای بین‌المللی بگذارد. اکنون باید دید رویکرد گوگل در مواجهه با این قوانین چگونه پیش می‌رود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی