ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

قانون ایمنی آنلاین کودکان
اینترنت و شبکه

قانون ایمنی آنلاین کودکان توسط مجلس سنای آمریکا تصویب شد

در صورت تصویب نهایی، «قانون ایمنی آنلاین کودکان» مهم‌ترین قانونی خواهد بود که در سال‌های اخیر برای شرکت‌های فناوری اجرایی می‌شود.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۰

مجلس سنای ایالات متحده برای محافظت از کودکان در برابر آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی، قانون ایمنی آنلاین کودکان (KOSA) و قانون حفاظت از حریم خصوصی آنلاین کودکان و نوجوانان (COPPA 2.0) را تصویب کرد.

«چاک شومر»، رهبر اکثریت سنای ایالات متحده آمریکا، پیش از رأی‌گیری، در سخنرانی خود گفت: «سنا به قول خود در قبال هر پدر و مادری که فرزندش را به‌دلیل خطرات شبکه‌های اجتماعی از دست داده است، عمل می‌کند.» او همچنین از مجلس خواست در سریع‌ترین زمان ممکن این دو لایحه را تصویب کند.

والدین حامی قانون ایمنی آنلاین کودکان

KOSA قانون مهمی است که گروهی از والدین آسیب‌دیده در پیشبرد آن نقش مهمی داشتند. آن‌ها در ملاقات با قانون‌گذاران و برگزاری جلسات همچنین نمایش عکس‌هایی از فرزندان خود که در بسیاری از موارد به‌دلیل آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی خودکشی کرده‌اند، خواستار تصویب این قانون شده‌اند.

والدین می‌گویند که لایحه‌ای مانند KOSA می‌توانست فرزندانشان را نجات دهد و امیدوارند همین کار را برای کودکان دیگر انجام دهد.

خواسته‌های مطرح‌شده از شبکه‌های اجتماعی در قانون ایمنی آنلاین کودکان

KOSA برای پلتفرم‌های اینترنتی که کودکان از آن‌ها استفاده می‌کنند، نوعی «وظیفهٔ مراقبت» ایجاد می‌کند و از آن‌ها می‌خواهد محصولات خود را به‌شیوه «معقولانه‌ای» طراحی کنند که منجر به کاهش آسیب‌هایی ازجمله قلدری سایبری و تبلیغ مواد مخدر شود.

همچنین شرکت‌هایی مانند متا باوجود قانون KOSA باید کنترل‌هایی را برای غیرفعال‌کردن فیدهای الگوریتمی و سایر ویژگی‌های «اعتیادآور» برای کودکان زیر 16 سال ارائه کنند. ارائه ویژگی‌های نظارت والدین دیگر اقدام مطرح‌شده در این لایحه است.

این دو لایحه اکنون به مجلس خواهند رفت، هرچند مشخص نیست اقداماتی که در آن مطرح‌ شده‌اند، از نظر مجلس برای تصویب کافی باشد. درصورت تصویب، این دو لایحه مهم‌ترین قوانینی خواهند بود که در سال‌های اخیر برای شرکت‌های فناوری به ثبت می‌رسد.

اولین‌ بار لایحه KOSA سال 2022 مطرح شد اما با مخالفت گروه‌های حقوق دیجیتال روبه‌رو شد که ادعا داشتند این قانون پلتفرم‌ها را مجبور به جاسوسی از کاربران نوجوان می‌کند. سال گذشته، نسخه اصلاح‌شده‌ای از لایحه معرفی شد، هرچند برخی گروه‌های حامی آزادی بیان همچنان با آن مخالف هستند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی