گزارش Digital 2023 درباره اینترنت ایران: پینترست و اینستاگرام بیشترین ترافیک ورودی را در بین شبکههای اجتماعی فراهم میکنند
براساس این گزارش، شبکههای اجتماعی پینترست، اینستاگرام، لینکدین، یوتوب و توییتر در ایران از محبوبترین رسانههای اجتماعی جهانی هستند.
گزارش جهانی Digital 2023 از مجموعه Datareportal نشان میدهد که شبکههای اجتماعی پینترست، اینستاگرام، لینکدین، یوتوب و توییتر در ایران از محبوبترین رسانههای اجتماعی جهانی هستند؛ چرا که بیشترین ترافیک ورودی را در بین شبکههای اجتماعی فراهم میکنند.
به گزارش دیجیاتو و براساس گزارشی که Datareportal درباره نحوه فعالیت کاربران ایرانی در اینترنت در سال گذشته میلادی منتشر کرده، جمعیت ایران از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ به میزان ۵۵۸ هزار نفر افزایش داشته است. در این آمار آمده که ۴۸ میلیون نفر از جمعیت ۸۹ میلیونی ایرانیان، عضو شبکههای اجتماعی هستند. درواقع ۵۴ درصد جمعیت ایران عضو کاربران شبکههای اجتماعی هستند.
بااینوجود تعداد کاربران اینترنت در ایران بیشتر از این رقم است و برآورد شده که نزدیک به ۷۰ میلیون نفر در ایران از اینترنت استفاده میکنند. این شرکت این آمار را از دیدگاه اتحادیه بینالمللی مخابرات ارائه کرده است.
از بین جمعیت آنلاین ایران، بیش از ۷۵ درصد آنها کاربران موبایل هستند و ۲۳ درصد از لپتاپ و کامپیوتر استفاده میکنند.
براساس این گزارش، ترافیک اینترنت در رسانههای اجتماعی پینترست، اینستاگرام، یوتوب و توییتر در ایران بیشتر از سایر رسانههای اجتماعی است. پینترست ۲۶.۲۳ درصد، اینستاگرام ۲۶.۲۰ درصد و همچنین یوتوب ۶.۶۹ درصد از ترافیک اینترنت را به خود اختصاص دادهاند.
تعداد کاربران تلفن همراه در ایران به ۱۲۶.۹میلیون میرسد. باید بدانید بسیاری از مردم در سراسر جهان بیش از یک اتصال تلفن همراه به اینترنت دارند و اینکه این آمار از آمار جمعیت ایران فراتر برود، موضوعی غیرعادی نیست.
براساس این گزارش، نزدیک به ۹۵ درصد ترافیک وبسایتها از طریق گوشی اندروید و ۵.۱۲ درصد از طریق گوشیهای اپل است.
براساس این گزارش، بیشترین موتور جستجویی که توسط ایرانیان استفاده میشود، موتور جستجوی گوگل است که محبوبیتی بیش از ۹۹ درصد در ایران دارد.
بینگ موتور جستجوی محبوب بعدی ایرانیان بوده و از بین مرورگرهای اینترنتی نیز کروم محبوبترین مرورگر ایرانیان است. مرورگر Safari و مایکروسافت اج در جایگاه بعدی قرار دارند.
بیشترین عبارتی که ایرانیان در گوگل جستجو کردند، عبارت دانلود بوده و پس از آن عباراتی نظیر آهنگ، فیلم، ایران، عکس، بازی، ماشین و... بوده است. نام دو استارتاپ دیوار و دیجیکالا نیز در بین بیشترین عبارات جستجوشده ایرانیان در سال گذشته میلادی بهچشم میخورد.
در این گزارش بیشترین عباراتی که ایرانیان در شبکه اجتماعی یوتوب نیز جستجو کردند هم ذکر شده است. عبارات فیلم، آهنگ، تتلو، ایران، پوتک، فیلم هندی، رقص و یاغی از عبارات پرجستجوی ایرانیان در یوتوب است.
مجموعه دیتاریپورتال زیرمجموعه شرکت Kepios بوده که یک مشاور استراتژی بینالمللی واقع در سنگاپور است . این شرکت به سازمانها در سراسر جهان کمک میکند تا رفتارهای دیجیتالی درحالتکامل افراد را درک کنند و بفهمند که این تغییرات برای موفقیت مداوم چیست.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
دیجیتال 23 اشتباه میکنه، اونها از روی عناد این آمار رو میدن وگرنه در ایران محبوبترین شبکه اجتماعی اون مکعب رنگیه و محبوبترین پیامرسان هم اون ای نارنجیه کپی از تلگرامه که هنوز تو کپی نسخه 1.1 تلگرام گیر کرده! البته اونیکی ها هم میلیونها کاربر رجیستر شده دارند که به کاربر عمرا اجازه دلیت اکانت هم بدن، و البته ناگفته نماند از نسخههای خارجی هم بهتر هستند! مروگر هم که همه از تلسکوپ استفاده میکنن که گوگل از نتایج جستجوی اون کپی میکنه و در سرچ خودش نمایش میده :)) البته سیستم عامل بومی و موتور جستجوی بومی و هوش مصنوعی بومی هم داریم ولی چون مسائل امنیتی دارن اجازه انتشار آمارشون رو نداریم :)) در اینجا لازمه بگم خودروهای داخلی ایران هم دارای سیستم عامل بومی هستند و به اینترنت متصل هستند و قابلیت تصادف و انفجار خودکار بدون دخالت هیچ عامل خارجی رو هم دارن که تسلا در حال تلاش برای کپی این قابلیت هست و چون در ایران نمایندگی نداره اجازه استفاده از این فناوری رو هنوز پیدا نکرده :)) لازمه در آخر بگم که چون درخواست برای ورود نخبههای خارجی به ایران هم زیادشده بوده مسئولین روش هوشمندانهای ابداع کردن و با قرعه کشی عدالت رو برای ورود نخبهها به کشور برقرار کردن، البته لازمه نخبههای خارجی (مخصوصا سیلیکون ولی) حساب بانکیشون رو وکالتی کنن و 1 میلیون دلار هم اونجا بخوابونن :)) این همه زیبایی رو در ایران دارن عکس جلوه میدن این دشمنان قسم خورده.