ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

مدیر الکام پیچ: به‌دنبال حضور پررنگ‌تر زنان و استارتاپ‌های غیر تهرانی هستیم

الکام پیچ با ارائه ۶۰ تیم استارتاپی برگزار می‌شود.

علی مومنی
نوشته شده توسط علی مومنی | ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۰

مدیر الکام پیچ می‌گوید تمرکز برگزاری این دوره از رویداد روی حضور پررنگ‌تر زنان و استارتاپ‌ها از استان‌هایی به‌جز تهران است.

به گزارش دیجیاتو، «مهدی نیازی‌منش»، مدیر بخش الکام پیچ الکامپ بیست‌وهفتم، در گفتگو با دیجیاتو می‌گوید: «الکام‌پیچ از رویدادهایی است که اصطلاحاً به آن‌ها پیچ‌فست (pitch fest) می‌گویند؛ یعنی تیم‌ها ارائه می‌دهند و در جریان این ارائه‌ها با یکدیگر رقابت می‌کنند. در این مدل، تیم‌ها براساس عملکردشان و برنامه‌های که برای کسب‌وکارشان در آینده دارند، سنجیده می‌شوند.»

به گفته او، امسال ۶۰ تیم در الکام پیچ حضور دارند که به تیم‌های اول تا سوم به‌ترتیب ۲۰۰، ۱۰۰ و ۵۰ میلیون تومان جایزه نقدی اهدا خواهد شد.

همچنین تأکید می‌کند تمرکززدایی از تهران و توجه به زنان از محورهای الکام پیچ امسال هستند: «در الکام‌‌پیچ امسال سعی می‌کنیم نسبت به سال‌های قبل، میزبان‌ تیم‌های بیشتری از استان‌هایی غیر از تهران باشیم. مدیریت امسال هم از خارج از تهران و در اصفهان انجام می‌شود. همچنین تلاش خواهیم کرد حضور بانوان در امسال پررنگ‌تر از گذشته باشد.»

نیازی‌منش درمورد شیوه داوری تیم‌ها نیز توضیح می‌دهد: «داوری براساس معیارهای استانداردی انجام می‌شود که برای عملکرد مناسب یک استارتاپ مدنظر قرار می‌گیرد. ترجیحمان این است که استارتاپ‌ها محصول اولیه داشته باشند؛ یعنی پیش‌ازاین فعالیت کرده باشند و در حد ایده نباشند، هرچند ممکن است افرادی حضور داشته باشند که فقط می‌خواهند ایده را پیچ کنند.»

در ادامه می‌گوید: «داورها افراد باتجربه حوزه استارتاپی و کسانی هستند که خودشان استارتاپ داشته‌اند. همچین برنامه‌‌مان این است که امسال حداقل ۵۰ درصد داورهایمان خانم باشند.»

مدیر الکام پیچ درمورد اهمیت چنین رویدادی برای استارتاپ‌ها می‌گوید:‌ «برای یک استارتاپ ارائه یعنی همه‌چیز. این یک رویداد جدی است که استارتاپ‌ها می‌توانند خودشان را برای ارائه جلوی سرمایه‌گذار محک بزنند و برای آن روز آماده شوند.»

نیازی‌منش همچنین درمورد اسقبال از رویداد می‌گوید: «از روزی که ثبت نام باز شده استقبال خیلی خوبی داشتیم. آخرین مهلت ثبت نام پایان خردادماه است. تیم‌هایی که در لیست قرار می‌گیرند، بیشتر از ۶۰ تیم خواهند بود تا اگر تیمی زمان ارائه امکان حضور نداشت، بتوانیم تیم‌های رزرو را جایگزین کنیم.»

متقاضیان می‌توانند از طریق این لینک برای حضور در این رویداد ثبت نام کنند.

علی مومنی

در دانشگاه در رشته اقتصاد تحصیل کردم و حالا چند سالی است به کاری که تقریبا ارتباطی به تحصیلاتم ندارد مشغول هستم، یعنی خبرنگاری. فعالیت در حوزه رسانه در ایران و احتمالا در بسیاری از کشورها کار آسانی نیست اما عشق و علاقه به خبر با تمام دردسرهایش‌ آن چیزی است که من و بسیاری از خبرنگاران را نمک‌گیر کرده است. این حرف شاید کمی کلیشه‌ای به نظر بیاید اما واقعیتی است که نمی‌شود انکارش کرد. اکنون و از ابتدای سال ۱۴۰۳ در دیجیاتو، اخبار فناوری ایران را دنبال می‌کنم و می‌نویسم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی