ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
فناوری ایران

رئیس قوه قضاییه: واگذاری اینترنت ویژه با پول، مصداق تبعیض و فساد است

اژه‌ای دستور پیگیری ارائه اینترنت سفید به افرادی که ربطی به شغلشان ندارد و بابت آن چند ده میلیون تومان پول گرفته‌اند را صادر کرد.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۰۹:۰۸

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

رئیس قوه قضاییه از دریافت گزارش‌هایی درباره واگذاری خارج از ضابطه اینترنت پرو خبر داد. اژه‌ای تأکید کرد این موضوع می‌تواند مصداق تبعیض و فساد باشد.

محسنی اژه‌ای با اشاره به آنچه خط‌های سفید خوانده می‌شود، گفت: «باید پیگیری کرد که این قضیه واقعا چیست؟ اگر مثلاگفتند به این افراد با این مشخصات می‌دهیم خب مردم می‌گویند این یک منطقی دارد، اما الان مردم می‌بینند به افرادی داده شده که هیچ ربطی به شغلشان ندارد.»

اژه‌ای در ادامه اظهار داشت گزارش‌هایی به او رسیده که در برخی موارد برای واگذاری این دسترسی‌ها مبالغ چند ده میلیون تومانی دریافت شده، در حالی که برخی دریافت‌کنندگان، اساساً ارتباطی با مشاغل مشمول این طرح ندارند.

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر لزوم بررسی این موضوع گفت این روند هم موجب تبعیض می‌شود و هم زمینه‌ساز فساد است و باید به‌طور جدی پیگیری شود.

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». به بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها علاقمندم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (135 مورد)
  • ABX
    ABX | 2 هفته قبل

    «اگر مثلاگفتند به این افراد با این مشخصات می‌دهیم خب مردم می‌گویند این یک منطقی دارد»
    دسترسی اختصاصی بعضی افراد به اینترنت هیچ منطقی ندارد
    همه مردم باید به اینترنت آزاد دسترسی داشته باشند

  • Amird13
    Amird13 | 2 هفته قبل

    دوستان بالاخره امروز به 1405 ساعت قطعی اینترنت خواهیم رسید
    ساعت 11 و نیم امشب 7 اردیبهشت به این ساعت رند می رسیم

    • ABX
      ABX | 2 هفته قبل

      به معنای واقعی هر ساعت قطعی مانند یکسال گذشت…

  • یونس Kh
    یونس Kh | 2 هفته قبل

    کی گفته وقتی به کسایی که به واسطه شغلشون به اینترنت نیاز دارن دسترسی تبعیض آمیز می‌دین مردم درک می‌کنن؟
    بحث اینترنت طبقاتی به طور کل به دور از شرافت و انسانیته؛ حالا چه طرف بهش نیاز داشته باشه چه نداشته باشه.

  • Ali_badbakht
    Ali_badbakht | 2 هفته قبل

    و این رو میگم به رئیس قوه قضاییه چنین اینترنت فقط باعث تبعیض و فساد است و هبچ دلیل موجهی جز طبقه بندی شدن شهروندان ندارد مهم نیست که چه کاره باشن

  • M1110
    M1110 | 2 هفته قبل

    مردم با کل ماجرا پرو و سفید مشکل دارن و تبعیض اشکاره
    خدایاا..

  • Navid66sp
    Navid66sp | 2 هفته قبل

    به زودی شاهد مافیای پرو هستیم که هیچ کس هم نمیتونه جلوش رو بگیره

  • New_User
    New_User | 2 هفته قبل

    آقا چطوره از ۳ تا قوه کشور همشون مخالف این طرح هستن ولی همچنان داره اجرا میشه؟

  • 1_mahdi_1
    1_mahdi_1 | 2 هفته قبل

    ما که میگیم از بیخ اشتباهه، یعنی چی که به برخی مشاغل داده اند به واسطه کارشان

  • Nanaa
    Nanaa | 2 هفته قبل

    "اگر مثلاگفتند به این افراد با این مشخصات می‌دهیم خب مردم می‌گویند این یک منطقی دارد"
    از نظر ایشون این دیگه تبعیض و فساد نیست؟

  • okeyimnotgood
    okeyimnotgood | 2 هفته قبل

    مجبتی: من چی بگم؟
    آستانه تحملمون نم کشیده

  • مجتبی آستانه
    مجتبی آستانه | 2 هفته قبل

    گلریزون کنید هزینه تراپیم رو بدید :))

  • TheSuperSaiyan
    TheSuperSaiyan | 2 هفته قبل

    فکر میکنم بشه ولی قطعا کار آسونی نخواهد بود

  • Javad-IT
    Javad-IT | 2 هفته قبل

    معلومه شما هم کامل کامنت رو نخودی که این حرف رو میزنی من گفتم اینترنت حق همه ی مردمه و اینکه هی دارن به یکسری مشاغل که اصلا ربطی به اینترنت ندارن اینترنت پرو میدن شروع اینترنت طبقاتی هست که من کاملا باهاش مخالفم. طبق منطق خودشون که اگه شما خبر ها و مقاله ها رو دنبال کرده باشی گفتن که در شرایط جنگی باید به یکسری مشاغلی که نیاز فوق اساسی به اینترنت دارن و مردم هم نیاز جدی به خدمات اون مشاغل دارن که من یک موردش رو مثال زدم یک دسترسی داشته باشن اما خودشون این حرفشون رو نقض کردن تا به هرکی میرسن یه اینترنت پرو بهش میدن تموم. من این کامنت رو بر این اساس نوشتم. به تفکر فکر من بود یک ثانیه اینترنت رو قطع نمیکردم اونم توی دوره ای که اینترنت حرف اول رو در زندگی مردم میزنه چه برسه بخوام طبقاتیش کنم. بعد من از شما یه سوال دارم وسایل برقی یک خانم خانه دار حتما باید به اینترنت وصل باشن تا کار کنن؟

  • SeyyedSadroddin
    SeyyedSadroddin | 2 هفته قبل

    شمت فقط شماره کارت بدید

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی