ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

رئیس پارک فناوری پردیس: تالار معاملات فناوری در نیمه دوم سال 1404 راه‌اندازی می‌شود

راه‌اندازی تالار معاملات فناوری به مصوبه تأسیس منطقه بین‌المللی‌ نوآوری ایران باز می‌گردد که با هدف آن در ادامه آشنا می‌شویم.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۸

رئیس پارک فناوری پردیس گفت می‌کوشند تالار معاملات فناوری ایران را نیمه دوم سال آینده راه‌اندازی کنند. ایجاد این تالار به مصوبه تأسیس منطقه بین‌المللی‌ نوآوری ایران بازمی‌گردد تا ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری اقتصادی به فناوری تزریق شود.

به گزارش دیجیاتو و به نقل از روابط‌عمومی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، «مهدی صفاری‌نیا»، رئیس پارک فناوری پردیس، از مذاکرات ابتدایی با بخش‌های مختلف ازجمله مجموعه‌های بورسی برای ایجاد این تالار خبر داد.

او در نشست تجارت و تبادل فناوری گفت طبق مصوبه تأسیس منطقه بین‌المللی‌ نوآوری ایران، راه‌اندازی تالار معاملات فناوری ایران به پارک فناوری پردیس تکلیف شده است: «مبنای این تالار دادوستد است و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری اقتصادی را به فناوری تزریق می‌کند.»

به گفته صفاری‌نیا، 15 سال گذشته شبکه فن‌بازار ملی ایران در سراسر کشور توسعه یافته است و درحال‌حاضر در تمامی استان‌ها ساختار فن‌بازار شکل گرفته است‌: «در مصوبه منطقه بین‌المللی نوآوری ایران، این کارگزاران به رسمیت شناخته شده‌اند و اکنون در همه استان‌ها با ظرفیت بخش خصوصی فعال هستند.»

در ماده 25 این مصوبه، معاونت علمی موظف شده با همکاری پارک فناوری پردیس، ضمن ایجاد تالار معاملات فناوری کشور در منطقه و ساماندهی کارگزاران تجارت فناوری، سازوکار تبادل فناوری و بازاریابی فروش محصولات دانش‌بنیان را از طریق شبکه فن بازار ملی ایران در سطح ملی و بین‌المللی تسهیل کند.

فن‌بازار بنگاه تخصصی معاملات فناوری است. در این بازار، فروشندگان فناوری فرصت می‌یابند ایده‌ها و فناوری‌های خود را نمایش بدهند و برای آنها بازاریابی کنند. از طرفی، این امکان نیز وجود دارد که متقاضیان فناوری نیز تقاضاهای خود را مطرح کرده و به‌این‌صورت قدرت انتخاب بالاتری در بین گزینه‌ها داشته باشند.

مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها رو دوست دارم و سفیر افتخاری شله مشهدی‌ام.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی