ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

رئیس پارک فناوری پردیس: اگر شرایط فراهم باشد، کارخانه نوآوری آزادی را می‌خریم

به گفته صفاری‌نیا دولت سعی می‌کند تسهیل‌گری انجام دهد و زمین‌ بازی را برای فعالان حوزه نوآوری فراهم کند.

مهدیه اسماعیلی
نوشته شده توسط مهدیه اسماعیلی | ۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۵

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

رئیس پارک فناوری پردیس درباره کارخانه نواوری آزادی اعلام کرد که پس از جلساتی که با دولت داشته‌اند مقرر شده در مرحله اول تمدید اجاره صورت بگیرد و اگر شرایطی فراهم شود، در آینده ملک را از مالک خریداری کنند.

به گزارش دیجیاتو و به نقل از تریبون نیوز «مهدی صفاری‌نیا»، رئیس پارک علم و فناوری پردیس در اختتامیه جشنواره سالانه هوش مصنوعی و رقابت‌های فتح پرچم، درباره حواشی کارخانه نوآوری آزادی صحبت کرد. او ضمن امیدواری نسبت به آینده اولین کارخانه نوآوری کشور گفت: «وظیفه ما به‌عنوان دولت تسهیلگری و قاعده‌گذاری است. ما به‌عنوان نهاد دولتی سعی می‌کنیم تسهیل‌گری انجام دهیم و زمین‌ بازی را برای فعالان حوزه نوآوری فراهم کنیم. افراد، تیم‌ها، شرکت‌ها و بخش خصوصی، بازیگران اصلی توسعه فناوری کشور هستند.»

صفاری‌نیا، همچنین ادامه داد: «همان‌‌طور که در پارک پردیس، زمین بازی برای بیش از ۴۰۰ شرکت فراهم شده و شرکت‌ها بیش از ۲۵ میلیارد تومان در اینجا سرمایه‌گذاری کرده‌اند،‌ در کارخانه‌های نوآوری آزادی و های‌وی که زیرمجموعه ما هستند نیز اقدامات مشابهی صورت گرفته است. نقش ما در کارخانه‌های نوآوری، تسهیل‌گری، قاعده‌گذاری و ایجاد زمین بازی برای بازیگران اصلی حوزه فناوری است که عمدتاً این بازیگران، شتاب‌دهنده‌ها هستند.»

احیای کارخانه نوآوری، ماموریت بخش خصوصی و دولتی

رئیس پارک علم و فناوری پردیس در ادامه صحبت‌‌های خود به تلاش‌ها پیرامون حفظ و تداوم فعالیت کارخانه اشاره کرد و گفت: «قرارداد اجاره کارخانه نوآوری آزادی که توسط هم‌آوا بسته شده‌بود،‌ پنج ساله بوده و تمام شده است. مالک کارخانه نوآوری آزادی هم به جهت منافع اقتصادی خود در تلاش است تا این ملک را به‌فروش برساند؛ اما با مذاکراتی که از طریق دولت با مالک داشته‌ایم، تلاش کرده‌ایم مشکلات این مکان حل شود. ما در دولت، نزدیک به ۲۰ جلسه با مالک داشته‌‌ایم و به این توافق رسیده‌ایم که در مرحله اول تمدید اجاره صورت بگیرد و اگر شرایطی فراهم شود، در آینده ملک را از مالک خریداری کنیم.»

به گفته صفاری‌نیا همچنان شتاب‌دهنده‌های کارخانه نوآوری آزادی بازیگران اصلی این زمین بازی هستند. حدود ۸ شتاب‌دهنده و بیش از ۲ هزار نفر در این کارخانه نوآوری حضور دارند. این افراد و شرکت‌ها در حوزه‌های مختلف فناوری و نوآوری فعالیت می‌کنند و کارخانه نوآوری آزادی یکی از فضاهای پویا در کشور است. 

حمایت‌های پارک پردیس از فعالان حوزه نوآوری در کارخانه آزادی

به باور رئیس پارک علم و فناوری پردیس، شتاب‌دهنده‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در آینده کارخانه نوآوری‌ آزادی دارند و این مجموعه در فرآیند اجرایی آن‌ها دخالتی نخواهد کرد.

صفاری‌نیا، در پایان صحبت‌های خود با اشاره به حمایت‌های پارک پردیس از استارتاپ‌ها و تیم‌های فعال در اکوسیستم نوآوری، گفت: «ما به حمایت‌هایمان از تیم‌های استارتاپی و شتاب‌دهنده‌ها ادامه می‌دهیم. این حمایت‌ها، برای شتاب‌دهنده‌ها از جنس معافیت مالیاتی است و حتی از امسال این معافیت‌ مالیاتی را برای تیم‌های آن‌ها هم اجرایی خواهیم کرد. تسهیلات مالی،‌ یکی دیگر از حمایت‌های ما به شتاب‌دهنده‌هاست.» او در نهایت از حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در پارک‌های علم‌ و فناوری سراسر کشور خبر داد و توضیح داد که بیش از ۸۰ شتاب‌دهنده از تسهیلات معاونت علمی برخوردار شده‌اند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی