ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

صادرات پیام رسان بومی
فناوری ایران

رئیس سازمان فناوری اطلاعات: در حال مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی هستیم

صدر همچنین از پیشنهاد ایجاد یک پلتفرم واحد نقشه خبر داد

نیما زند
نوشته شده توسط نیما زند | ۳۱ تیر ۱۴۰۴ | ۱۱:۱۰

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، از مذاکرات برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی ایرانی به کشورهای همسایه خبر داد و گفت این محصولات می‌توانند به‌صورت وایت‌لیبل در بازارهای منطقه ارائه شوند.

«محمد محسن صدر» گفت: «در کل وزارتخانه جلسات منظمی برگزار می‌شود که بخشی از آنها مربوط به حوزه زیرساخت است. در این جلسات مسائل مختلف از جمله ترافیک پیام‌رسان‌ها، تعداد کاربران و روند فعالیت آنها بررسی و تحلیل می‌شود.»

او افزود: «ما قصد داریم پیام‌رسان‌های داخلی را به بستری مناسب برای ارائه خدمات دولتی به مردم تبدیل کنیم. این خدمات صرفاً از طریق پیام‌رسان‌های داخلی ارائه می‌شوند و هیچ خدمات دولتی از طریق پلتفرم‌های خارجی ارائه نخواهد شد.»

به گزارش خبرگزاری مهر، صدر درباره حمایت‌های وزارت ارتباطات نیز گفت: «علاوه بر پشتیبانی‌های زیرساختی، در زمینه اتصال پیام‌رسان‌ها به دستگاه‌های دولتی نیز موفقیت‌های خوبی داشته‌ایم. مردم اکنون می‌توانند از طریق پیام‌رسان‌های داخلی به خدمات مختلف دولتی دسترسی پیدا کنند و پیام‌های مربوط به خدماتی مانند پست و کد رهگیری را دریافت کنند.»

صادرات پیام‌رسان‌های داخلی به صورت وایت‌لیبل 

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران درباره صادرات پیام‌رسان‌ها، توضیح داد: «در سفر اخیرم به عربستان پیشنهاد دادم که پیام‌رسان‌های بومی ما می‌توانند خدمات خود را به‌صورت وایت‌لیبل به دیگر کشورها ارائه دهند و خوشبختانه استقبال خوبی از این پیشنهاد شده است. مذاکرات در این زمینه ادامه دارد و انتظار داریم بتوانیم این محصولات ملی را به بازارهای منطقه نیز معرفی کنیم.» 

او همچنین به پروژه قاصدک اشاره کرد و گفت: «پروژه قاصدک را آغاز کرده‌ایم که اتصال بین پیام‌رسان‌ها را برقرار می‌کند. شرکت قاصدک با سهامداری خود پیام‌رسان‌ها، پیام‌های دستگاه‌های دولتی را به همه پیام‌رسان‌ها ارسال می‌کند تا کاربران در هر پیام‌رسانی که هستند پیام‌های خدماتی را دریافت کنند.»

صدر درباره پلتفرم جامع نقشه نیز توضیح داد: «پیشنهاد ما ایجاد یک پلتفرم واحد نقشه است که با اتصال چندین دستگاه، امکان بارگذاری نقشه‌ها با رعایت استانداردهای مشخص فراهم شود. این پلتفرم می‌تواند خدمت‌رسانی را تسهیل کند و موجب بهبود عملکرد دستگاه‌ها شود.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی