رگولاتوری دلایل عدم اتصال گوشیها به 5G را تشریح کرد: پای عوامل فرکانسی و جغرافیایی در میان است
لاجوردی همچنین اعلام کرد رگولاتوری تصمیم دارد کف سرعت ارائهشده از سوی اپراتورها روی فیبر نوری را مشخص کند.
درحالیکه وزیر ارتباطات تحریمها را عامل عدم اتصال برخی موبایلها به 5G عنوان کرده بود، رئیس رگولاتوری اعلام کرد این امر به عوامل مختلفی همچون فرکانس شبکه نسل پنجم و عامل جغرافیایی بازمیگردد. او همچنین وعده داد رگولاتوری کف سرعت ارائهشده از سوی اپراتورها روی فیبرنوری را مشخص کند.
به گزارش دیجیاتو و به نقل از روابطعمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، «امیر لاجوردی»، رئیس این سازمان در همایش روابطعمومی استانها، شرکتها و سازمانهای تابعه وزارت ارتباطات، درباره گوشیهایی که قابلیت اتصال به شبکه 5G ندارند، گفت:
«این موضوع به عوامل مختلف بستگی دارد. به عنوان مثال، یک گوشی ممکن است نسل پنجم را روی فرکانس 2300 پشتیبانی کند، درحالیکه اپراتور ممکن است 5G را روی فرکانس 3500 ارائه کرده باشد. دراینصورت آن گوشی با وجود پشتیبانی از 5G، قابلیت اتصال و استفاده از نسل پنجم را ندارد.»
او با بیان اینکه برندهای مختلف گاه بهصورت منطقهای و در نسخههای اروپا، آسیا و… تولید میشوند، گفت: «سازندگان متناسب با منطقه جغرافیایی گوشی را میسازند و قابلیتهای مختلف روی آن میگذارند. ازهمینرو ممکن است یک مدل گوشی 5G در نسخه اروپایی به شبکه نسل پنجم متصل شود اما همان مدل گوشی در نسخه خاورمیانه پاسخگوی 5G نباشد.»
گفتنی است پیش از این وزیر ارتباطات و مدیرعامل ایرانسل درباره چرایی عدم اتصال تلفن همراه برخی کاربران ایرانی به 5G، تحریمها را عامل این امر عنوان کرده بودند.
زارعپور هفته گذشته در حاشیه آخرین روز الکامپ اعلام کرد این حوزه مرتبط با وزارت ارتباطات نیست و رسیدگی به آن کار وزارت صمت بوده و از طریق وزارت امور خارجه این موضوع درحال پیگیری است:
«البته برخی از گوشیها ازجمله عمده گوشیهایی که تولید چین هستند، در این زمینه مشکلی ندارند. این مشکل بیشتر در بعضی از مدل گوشیهایی که ساخت کره جنوبی یا آمریکا هستند مشاهده میشود.»
پاسخ معاون وزیر به چرایی ممنوعیت واردات آیفون
لاجوردی در پاسخ به سؤال یکی از حاضران در جلسه درباره ممنوعیت واردات گوشیهای آیفون، گفت: «در حوزه واردات گوشی همراه، وزارت ارتباطات و رگولاتوری اختیاری ندارد و متولی اصلی واردات گوشی به کشور وزارت صمت است.»
وی همچنین سرعت اینترنت را در کسب رضایت مشترکان بسیار مهم دانست و گفت: «توسعه فیبر نوری در کشور افزایش سرعت اینترنت را بهدنبال دارد؛ چرا که فیبر نوری سرعت اینترنت را تا هزار مگابیت بر ثانیه افزایش میدهد.»
بنابر اعلام لاجوردی، رگولاتوری تصمیم دارد در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کف سرعت ارائهشده از سوی اپراتورها روی فیبر نوری را مشخص کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سوالی که برای من بوجود میاد اینه که چرا آیفون با یک آپدیت مشکل ۵جیش حل شد ولی سامسونگ نه! در صورتی که فرکانس جفتشون یکیه GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 .
لطفاً اگر جواب سوالم رو میدونید بگید بهم.