معاون علمی رئیسجمهور: بایستی رقبایی قوی برای استارتاپها از سوی جریانهای انقلابی راهاندازی شود
دهقانی معتقد است برخلاف اکوسیستم فناوری، برخی شرکتهای اکوسیستم استارتاپی، ناهنجاریهای جدی فرهنگی دارند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور مدعی است برخی از شرکتهای اکوسیستم کارآفرینی استارتاپی، ناهنجاریهای جدی فرهنگی دارند. او یکی از راهحلهای این معضل را ایجاد رقبای قوی برای استارتاپها از سوی جریانهای اصیل و انقلابی عنوان کرده است.
«روحالله دهقانی فیروزآبادی» با انتشار پستی در یکی از شبکههای اجتماعی داخلی، واکنش جدیدی به ماجراهای تعلیق، فیلتر و پلمب چند استارتاپ داشت. او در راستای حاشیههای اخیر که برای چند استارتاپ از سوی دولتیها رخ داده است، در اظهاراتی قابل تأمل گفت هویت فرهنگی اکوسیستم فناوری و اکوسیستم کارآفرینی استارتاپی که عموماً در حوزه اقتصاد دیجیتال فعالیت میکند، تفاوتهای جدی دارد:
«بیشتر دانشبنیانها که در زیستبوم فناوری فعالیت میکنند، بهدلیل درگیر بودن با حل مسائل واقعی و مشکلات کشور، در حوزههای مختلف مانند درمان، نفت، کشاورزی، هوافضا و… ، سلامت فرهنگی و دلبستگی به کشور دارند، اما برخی از شرکتهای زیستبوم کارآفرینی استارتاپی ناهنجاریهای جدی فرهنگی دارند.»
دهقانی دلیل عمده این امر را جنس ورود این مسئله در سالهای گذشته میداند که همراه با جریانهای خارجی-غربی و فرهنگ غربی بوده و به باور او، آسیبهای جدی هم داشته است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال رئیسجمهور با معضل خواندن این امر، دو راهحل نیز برای آن پیشنهاد کرد؛ یک راه اینکه با حمایت از جریانهای اصیل و معتقد فرهنگی و انقلابی، رقبایی جدی برای استارتاپها راهاندازی شود.
او همچنین پیشنهاد داده است که تدوین و اجرای قوانین محکم توسط تنظیمگرهای اقتصاد دیجیتال در کشور انجام شود.
گفتنی است دهقانی طی یک سال اخیر بارها وعده داده است تا طی سه سال، 10 یونیکورن در کشور ایجاد شود. او در همین راستا نیز سه برنامه را در دستور کار قرار داده است که مجموعهها را به کار کنسرسیومی تشویق میکند و به اعتقادش، این نقطه شروع یونیکورنشدن است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بازهم سفره جدیدی برای "جریانهای اصیل و انقلابی" پهن شد تا پول نفت رو بالا بکشند. کاش این آقای فیروزآبادی دوتا از دستاوردهای "جریانهای اصیل و انقلابی" رو طی این چهل و چند سال که مشکل مردم رو حل کرده باشه نام میبرد. ما که هرچی تلاش میکنیم جز پروژهای میلیاردی بیثمر و بینتیجه با اسامی "... ملی" چیزی یادمون نمیاد.
کارشناسان تکنولوژی، برنامه نویسان و مهندسان نرم افزار زبان مشترکی با غارنشیان واپس گرا ندارند.. به زودی این کشور به فقیرترین، عقب افتادهترین و منفورترین کشور جهان تبدیل خواهد شد!