وزیر ارتباطات: روزانه هزاران حمله سایبری بدون اطلاع مردم خنثی میشوند
بنابر گفتههای او، هر ماه لیست آسیبپذیریهای سامانههای دستگاهها پیدا میشود و به صورت محرمانه نقاط ضعف را اعلام به آنها میکنند.
وزیر ارتباطات درباره امنیت زیرساختهای کشور اعلام کرد در این حوزه بین دستگاهها تقسیم وظایف صورت گرفته است و هرکدام از دستگاهها در حوزه حفظ امنیت تلاش میکنند و روزانه صدها و هزاران حمله بدون اطلاع مردم توسط این وزارتخانه خنثی میشود.
«عیسی زارعپور»، وزیر ارتباطات در حیاط دولت درباره امنیت فضای مجازی و حمله های سایبری صحبت کرد. او در این رابطه اظهار داشت: «ما روزانه صدها و گاهی هزاران حمله کور و هدفمند سایبری داریم. حملاتی مثل حملات «منع خدمت» یا «منع خدمت توزیعشده» که بخش قابل توجهی از آنها دفع میشوند و مردم و دستگاهها اصلا متوجه این حملات نمیشوند.»
او در ادامه این موضوع مردم را به دیدن نیمه پرلیوان دعوت کرد و افزود: «در وزارت ارتباطات سامانههای مقابله با این حملات وجود دارد اما طبیعی است در این جنگ سایبری که در حال حاضر در جریان است، بخش کوچکی از این حملات به هدف بخورند اما نیمه پر لیوان را هم ببینیم که متخصصان ما شبانهروز تلاش میکنند و بخش زیادی از حملات در مبدا خنثی میشوند.»
زارعپور در ادامه از تقسیم وظایف نهادهای مختلف در حوزه امنیت گفت و اعلام کرد بعضی حوزه ها در موضوع امنیت زیر مجموعه وزارت ارتباطات و برخی زیرمجموعه نهادهای دیگر هستند. او در این رابطه گفت: «در حوزه امنیت تقسیم وظایفی در کشور صورت گرفته و مسئولیت اصلی با مرکز ملی فضای مجازی است و دبیر شورا پیگیر این موضوع است و ارتباطی با ما ندارد. بعضی از دستگاهها مثل وزارت نفت، مسئولیت امنیتشان با افتا است اما بعضی از دستگاهها مثل سازمان میراث فرهنگی و وزارت ارشاد مسئولیت امنیتشان بر عهده وزارت ارتباطات است.»
وزیر ارتباطات با اشاره مسئولیت نهادهای مختلف در حوزه امنیت افزود: «حفظ امنیت چهل تا پنجاه درصد از دستگاههای دولتی با وزارت ارتباطات است و بخشی دیگر مثل پمپ بنزینها، مسئولیت امنیتشان با پدافند غیرعامل است. امنیت زیرساخت بانکی با افتا است و بخشی دیگر که شامل کسب و کارهای خصوصی است را پلیس فتا پیگری میکند.»
او در باره نحوه حفظ امنیت و پیدا کردن حفرههای امنیتی در زیرساختها توضیح داد: «ما در وزارت ارتباطات در بخشی که به ما سپرده شده هر ماه لیست آسیبپذیریهای سامانههای دستگاهها را پیدا میکنیم و خود ما مثل یک هکر با مجموعه «آپا» که در سراسر کشور در دانشگاهها داریم ماموریت تست نفوذ را بر عهده گرفتهایم و این آسیبپذیریها را به صورت محرمانه به دستگاهها اعلام میکنیم. به طور کلی این چهار دستگاهی که وظیفه پیگیری موضوع امنیت را دارند در تلاش هستند تا روزبهروز امنیت زیرساختهای کشور بهبود پیدا کند.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بزرگترین حمله سایبری به حوزه تکنولوژی خود تو بودی!
باقیش همه سوء تفاهمه
فعلا که حمله اصلی رو شماها کردید!