ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تعمیرپذیری لپ‌تاپ‌های اپل و لنوو
لپ تاپ

رده‌بندی تعمیرپذیری برندهای بازار لپ‌تاپ: اپل و لنوو بدترین شناخته شدند

مک‌بوک‌های اپل به‌دلیل مشکل در جداسازی قطعات و لپ‌تاپ‌های لنوو به‌دلیل ارائه‌نکردن اطلاعات لازم برای تعمیر امتیاز پایینی گرفته‌اند. .

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۴ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۰

گروه تحقیقاتی منافع عمومی ایالات متحده (PIRG) در تحقیق جدید خود با بررسی لپ‌تاپ‌های مختلف برندهای مطرح به میزان تعمیرپذیری آنها امتیاز داده است. مک‌بوک‌های اپل و لپ‌تاپ‌های لنوو کمترین امتیاز را گرفتند.

براساس گزارش تحقیقاتی PIRG، مک‌بوک‌های اپل به‌دلیل مشکل در جداسازی قطعات و لپ‌تاپ‌های لنوو به‌دلیل ارائه‌نکردن اطلاعات لازم برای تعمیر، امتیاز پایینی گرفته‌اند. در این گزارش 10 دستگاه برتر از هر برند بررسی شده است؛ این دستگاه‌ها نیز ژانویه 2025 در وب‌سایت شرکت سازنده برای خرید در دسترس بودند.

امتیاز تعمیرپذیری کم لپ‌تاپ‌های اپل و لنوو

گروه PIRG برندهای مختلف لپ‌تاپ‌ها را به‌این‌ترتیب رتبه‌بندی می‌کند (از بالاترین تا پایین‌ترین امتیاز): ایسوس، ایسر، دل، مایکروسافت، سامسونگ، HP، اپل و لنوو. همچنین 3 لپ‌تاپ هر برند که آسان‌ترین شرایط تعمیر را دارند به شرح زیر هستند:

تعمیرپذیری لپ‌تاپ‌های مختلف

گروه US PIRG همچنین تعمیرپذیری لپ‌تاپ‌ها را با گوشی‌ها مقایسه کرده و می‌گوید که لپ‌تاپ‌ها به‌طور قابل‌توجهی تعمیرپذیری کمتری دارند. یکی از نویسندگان گزارش می‌گوید علت این امر می‌تواند به تقاضای مشتری و قوانین داخلی و جهانی حق تعمیر مربوط باشد که شرکت‌ها را مجبور به ساخت گوشی‌هایی با قابلیت تعمیر بیشتر می‌کند. همچنین طبق داده‌های شرکت تحقیقاتی IDC، آمریکایی‌ها به‌طور متوسط ​4 سال گوشی‌های خود را نگه می‌دارند که این عدد نسبت به چند سال قبل حدود 9 ماه بیشتر شده است. به همین دلیل قابلیت تعمیرپذیری گوشی نگرانی مهمی است.

تعمیرپذیری لپ‌تاپ‌های مختلف
امتیاز تعمیرپذیری لپ‌تاپ‌های برندهای مختلف

در نحوه امتیازدهی به میزان تعمیرپذیری لپ‌تاپ‌ها، گروه US PIRG به دشواری جداسازی قطعات توجه ویژه‌ای کرده است. درکل یکی از معیارهای مهم تعمیرپذیری این است که بتوان قطعات مختلف دستگاه را جدا کرد؛ در این‌ مورد مک‌بوک‌های اپل چندان خوب عمل نمی‌کنند و امتیاز پایین گرفتند.

از سویی لنوو نیز گزارش‌های خرابی و اطلاعات لازم برای تعمیر را منتشر نمی‌کند و همین امر شناسایی و تعمیر قطعات را سخت می‌کند. این شرکت سال گذشته امتیاز C را کسب کرد و پس از ایسوس، ایسر، دل، مایکروسافت و HP قرار گرفت.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی