ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

موبایل

شایعه تحول در شارژدهی؛ گلکسی S26 با باتری غول‌پیکر عرضه می‌شود؟

پرچم‌دار سال آینده سامسونگ می‌تواند باتری با ظرفیتی بیش از ۶ هزار میلی‌آمپرساعت داشته باشد.

مونا طحان
نوشته شده توسط مونا طحان | ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۰

سامسونگ استفاده از باتری‌های سیلیکون کربنی برای سری گلکسی S26 را بررسی می‌کند. این نوع باتری که اخیراً در برخی گوشی‌های چینی استفاده شده، می‌تواند ظرفیت را بدون افزایش اندازه فیزیکی گوشی‌ها بالاتر ببرد. گزارش‌های منتشرشده نشان می‌دهند سامسونگ ممکن است در پرچم‌دار سال ۲۰۲۶ خود از این فناوری استفاده کند تا باتری‌هایی با ظرفیت بین ۶ تا ۷ هزار میلی‌آمپرساعت را در همان ابعاد قبلی جای دهد.

سامسونگ بالاخره ضعف باتری‌هایش را جبران می‌کند؟

طبق گزارش «FNNews»، یکی از بزرگ‌ترین انتقادات کاربران به گوشی‌های پرچم‌دار سامسونگ در سال‌های اخیر، افزایش ندادن ظرفیت باتری بوده است. گلکسی S24 و S25 تغییر خاصی در این بخش نکردند، منابعی آگاه از احتمال تغییر رویکرد سامسونگ در گلکسی S26 خبر داده‌اند.

باتری‌های سیلیکون کربنی به‌دلیل چگالی بالاتر انرژی، می‌توانند در همان فضای قبلی ظرفیت بیشتری ارائه دهند. گوشی‌هایی مانند آنر مجیک 7 پرو پیشتر از این فناوری بهره برده‌اند و نتایج نشان داده درصورت اجرای صحیح، می‌تواند پیشرفت بزرگی در کارایی باتری باشد.

سامسونگ گلکسی S25 Ultra

باوجود مزایای این فناوری، سامسونگ هنوز تصمیم نهایی‌اش را اعلام نکرده است. باتری‌های سیلیکون کربنی نسبت به باتری‌های لیتیوم یونی سریع‌تر فرسوده می‌شوند و هزینه تولید بالاتری دارند.اما درصورت موفقیت در مدیریت این چالش‌ها، سامسونگ می‌تواند یکی از پیشگامان این تحول در صنعت موبایل باشد.علاوه‌بر سامسونگ، اپل نیز سال ۲۰۲۶ فناوری مشابهی برای سری آیفون ۱۸ توسعه می‌دهد. اگر این گزارش‌ها صحت داشته باشند، می‌توان انتظار داشت سال ۲۰۲۶ نقطه عطفی در فناوری باتری گوشی‌های هوشمند باشد.

باتری‌های سیلیکون کربنی می‌توانند ظرفیت و عملکرد باتری را به سطح جدیدی برسانند، چالش‌هایی مانند افزایش هزینه تولید و کاهش طول عمر باتری ممکن است مانعی برای استفاده گسترده از این فناوری باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی